mynewspapers.net

Hur öppna ett bankkonto i SchweizSchweiz är känt för att öppna bankkonton från utlänningar. Ekonomin är stabil, som räntor, och är ett bra ställe i Europa att besöka. Schweizisk bank förordning är strikt; Du kan inte öppna ett bankkonto i Schweiz via Internet som du behöver för att producera original dokumentation som har sett och verifieras. Amerikanska medborgare kan öppna ett schweiziskt bankkonto som inga begränsningar av regeringen. Internal Revenue Service kräver dock att tillgångar större än £6.500 insatt på ditt schweiziska bankkonto deklareras årligen i din inkomstdeklaration.

Instruktioner

• Öppna ditt bankkonto i Schweiz genom att kontakta en gren av en schweizisk bank i USA kontakten schweiziska konsulatet kontoret närmast dig.

• Ring din valda grenen av en schweizisk bank i USA att öppna ett bankkonto i Schweiz. Få en ansökningshandlingar skickas till dig.

• Läs ansökningshandlingar för att säkerställa att du kan uppfylla kraven för att öppna ett bankkonto i Schweiz. Du behöver ett giltigt pass, bevis på adress och bevis på inkomst (kontoutdrag eller lönebesked).

• Fylla i ansökan. E-form och dokument till banken i USA inte glömma att omsluta en insättning. Se till att du skicka den via säker e-post.

• Vänta på att din ansökan ska behandlas och din identitet kontrollerades. Det kan ta en till två veckor. Dokumenten kommer att returneras. Konto information och bank kort kommer att följa separat.