mynewspapers.net

Hur ökar jag motståndet på min gasell Exerciser?

Hur ökar jag motståndet på min gasell Exerciser?


Träna på gasell exerciser är ett sätt att se till att du uppfyller dina motion mål. När du har uppnått din högsta potential på en nivå av Gazelle träningsmaskin, är det dags att flytta upp din motstånd och träna på nästa nivå på maskinen. Ändra motstånd är inte svårt och tar bara några minuter av din tid.

Instruktioner

• Stoppa all rörelse på gasell när du vill ändra den hydrauliska spänningen. Ta bort dig själv från maskinen och låt maskinen helt avstannat. Försök inte att justera spänningen medan du är på gasell eftersom du kan skada dig själv en.

• Lokalisera hydraulisk justering stiften. Dessa stift är lös och kan placeras i fyra hål på gasell att justera spänningen. Hitta dem på varje sida av maskinen där styret möter foten mixtra.

• Dra klippet från hydrauliska PIN-koden. Skjut stiftet ur hålet som det finns för närvarande i. Hitta andra motstånd hålen och besluta vilka hål som du skulle vilja lägga stiftet i.

• Placera stiftet i hålet och sätt tillbaka klippet. Detta kommer att hålla PIN-koden på plats medan du tränar på gasell. Upprepa samma åtgärder på det andra justering stiftet.