mynewspapers.net

Hur ökar jag kaniner hemma för kött?

Hur ökar jag kaniner hemma för kött?


Kaniner är utmärkta för bakgård köttproduktion. De är tyst, liten kommer inte att, störa grannarna eller använda upp en hel del värdefulla bakgård utrymme. Deras kött är en hög kvalitet, låg fetthalt, läckra källa till protein.

Kaniner

Hur ökar jag kaniner hemma för kött?


De bästa raserna för kött kaniner är Nya Zeeland och Kalifornien. Båda raser kan väga upp till 4,54 kg. på förfallodagen och kommer att vara redo för att äta 8-12 veckor efter födseln. Den Florida vita är en annan favorit bland hem köttproducenterna.

Bostäder

Hur ökar jag kaniner hemma för kött?


Varje kanin behöver en kaninbur. Planera på tre till att börja med; en för var och en av föräldrarna och en för spädbarn. De kan köpas färdig gjorde, eller byggt hemma. Du kan hitta gratis byggplaner online. Priserna för redo gjort hutches börjar på £16. En tråd inhägnad där djuren kan utöva i 30 minuter om dagen är också högt rekommenderade.

Mat och vatten

Hur ökar jag kaniner hemma för kött?


Vattnet ska vara rent och tillgänglig hela tiden. Färdiga kanin mat kommer i form av pellets. De flesta av dessa är näringsmässigt balanserad, men kan vara hög i kalorier. Kaniner älskar också grönsaker, morötter, broccoli, betor toppar, alfalfa hö och även frukt. De kommer att frodas på en balanserad blandning av pellets, grönsaker och enstaka frukt.

Kaniner vs. kaniner

Mat, vatten och bostäder för kött kaniner är samma som för tamkaniner. Kaniner föds upp för kött göra mindre umgänge med deras vårdgivare och banden mellan dem bildas inte generellt.