mynewspapers.net

Hur ökar jag ett utkast med isolerad skorsten rör?

Hur ökar jag ett utkast med isolerad skorsten rör?


A korrekt fungerande skorsten kommer att kunna ventilera ut röken från din eld effektivt. En trasig skorsten, å andra sidan, kommer att orsaka rök säkerhetskopiera och faktiskt ange ditt hus. Inte bara kan rökskador dina möbler och väggar, det är farligt för din hälsa vid inandning. Ett sätt att öka utkast, den process genom vilken avges rök ur skorstenen rökkanalen, är genom att isolera skorstenen rökkanalen.

Instruktioner

• Installera skorsten isoleringen, som oftast består av metallisk liner fäst med spraya på limmet. Liner kommer att hålla skorstenen rökkanalen varmare. En av de vanligaste frågorna som berör förslaget till är när luften inuti rökkanalen är betydligt kallare än luften utanför. Isolering hjälper luften i rökkanalen vistelse varm.

• Starta din bränder så att de är små, att lägga till trä eller annat bränsle långsamt att bygga gradvis värme. Även med isolering är det möjligt att skapa för mycket värme för snabbt. Detta förhindrar rök från utarbetandet av skorstenen ordentligt. Bygga en brand långsamt kommer att förbättra förslaget till tillsammans med isoleringen.

• Lägg till en rök vakt på framsidan av den öppna spisen. Rök vakten kommer att fånga mer värme och rök. Detta hjälper isoleringen fånga mer värme och förbättra förslaget.