mynewspapers.net

Hur öka naturliga kvinnliga feromoner

Hur öka naturliga kvinnliga feromoner


Feromoner produceras naturligt i många djur som ett sätt att signalera ett svar i medlemmar av samma art. För människor används feromoner som ett sätt att locka en potentiell partner. Föreställningen av feromoner hos människor är specifikt från en person till nästa. Till exempel, kan en kvinna ha en mer märkbar pheromone produktion än en annan. Det är möjligt att naturligt öka pheromone nivåer hos kvinnor. Öka nivåerna av testosteron, kan det manliga sexuella hormon som finns även i mindre mängder hos kvinnor, också öka nivåerna av feromoner hos kvinnor.

Instruktioner

• Motion. Träning frigör gifter i kroppen genom produktion av svett. När dessa gifter elimineras, kan lukten av feromoner bli mer märkbar. Motion kan också hjälpa öka testosteronnivåer, vilket kan öka naturliga nivåer av feromoner, enligt feromon Information Library.

• Ta 30 till 45mg zink komplement varje dag. Zink hjälper till att öka produktionen av testosteron, vilket kan öka naturliga nivåer av feromoner.

• Ta 10mg av syntetisk form av DHEA eller dehydroepiandrosteron, per dag. DHEA är produceras naturligt i kroppen och är föregångaren till både kvinnliga och manliga könshormoner, enligt Mayo Clinic. Dessa kvinnliga och manliga könshormoner kan öka produktionen av feromoner.

• Bada i varmt vatten utan att använda tvål när det finns ingen kropp lukt närvarande. Detta kommer att förhindra borttagning av naturliga feromoner dröjande på huden.