mynewspapers.net

Hur öka hastigheten rutiner

Hur öka hastigheten rutiner


Rutiner att öka hastigheten är viktiga i någon sport. Enligt sport Fitness rådgivare avskiljer"hastighet de utstående spelarna från genomsnittet." Speed training rutiner syftar till att utveckla tre olika aspekter av hastighet: hastighet från en stående eller hukande start; acceleration under ett lopp eller andra sportevenemang; och motivation att bibehålla hastigheten för varaktigheten av en ras eller spel.

Instruktioner

• Testa din grundläggande hastighet. Sprint över 40-50 meter så fort som möjligt och kolla din tid. Ta reda på om du har bra grundläggande fart eller om din kondition är uthållighet baserat. I fysiologiska termer har sprinters en större andel av snabbt rycka fibrer i sina muskler. Uthållighetsidrottare har en högre andel av långsamma rycka fibrer. Baylor University atletisk tränare Clyde Hart rekommenderar att förbättra uthållighet någon med grundläggande hastigheten är enklare än att försöka öka grundläggande hastigheten på en långsammare löpare.

• Öva börjar förbättra din hastighet i vändningarna. Om du är en runner, använda startgroparna. Praktiken stående startar om du deltar i andra sporter. Kör för 20 till 30 gårdar som syftar till att få upp till toppfart så snabbt som möjligt.

• Lär dig att accelerera. I fältet kan sport som gör att du få bollen snabbare eller komma bort från en motståndare. I sprint-race, upprätthålla den första Bilresan från startgroparna. Öva påskynda mitt i en kapplöpning för att få en fördel efter en långsam start.

• Bygga tröskeluthållighet. Hastighet är bara användbar om du kan hålla det under tid av en ras eller ett spel. En förstklassig fotbollspelare kan täcka omkring 10 kilometer under en match, med många snabba skurar tävlar hastighet. Dock enligt hemsida idrottsledare börja de flesta idrottsmän bromsa efter 5 till 8 sekunder. Det är så viktigt att förbättra uthålligheten och utveckla en löpande åtgärder som minimerar energiförlusterna.

• Stegsensor 100 till 150 meter i snabb takt. Syfte att köra i snabb takt så ekonomiskt som möjligt. Ta en kort paus och upprepa ett antal gånger. Öka antalet snabbare löpning som din konditionen ökar. Denna typ av utbildning bygger uthållighet i hastighet. Göra längre körningar av 20 till 30 minuter att bygga grunduthållighet.

• Fokus på att förbättra din rinnande teknik. Öka leg drive med tävlar en kort backe flera gånger. Kullen tvingar dig att lägga maximal ansträngning in i din kör. Träna med snabbare löpare att upprätthålla din grundläggande hastighet. Praktiken tävlar med en boll om du deltar i fältet sport.