mynewspapers.net

Hur öka flygtid i en RC helikopter

Hur öka flygtid i en RC helikopter


Flyga din helikopter är överlägset den bästa delen om att äga den. dock ibland glädjen i flygande är kortlivade och du befinner dig vänta av laddaren i stället för att titta på dina pilotkunskaper på jobbet. Lära sig att öka ditt flygplan flygtid ger dig möjlighet att uppleva mer flygtid per laddning, vilket kan resultera i mer tid att öva dina nyaste antenn stunts.

Instruktioner

• Ta bort batteripaketet du använder från din helikopter och identifiera de milli-amp timmar som den erbjuder. Denna siffra anger energivärdet på batteriet, och det är direkt relaterad till flygtiden av ditt flygplan.

• Hitta ett batteri som överstiger värdet på din tidigare batteri; till exempel om ditt lager batteri har en effekt på 1000-mAh, leta efter en batteripack med 1300-mAh. Om handkontrollen används för att ladda din mini helikopter och du inte kan byta batteri inuti flygplanet själv, överväga att ersätta den sändare pack batterier med mer kraftfulla batterier. Om du använder alkaliska batterier i sändaren, ersätta dem med mer kraftfulla laddningsbara batterier.

• Installera batteriet ersättare, koppla in den på samma sätt som du lager pack. Ladda batteriet till full, så ta ditt flygplan för en snurrande.