mynewspapers.net

Hur ofta bör du använda Scotts Lawn Care produkter?

Hur ofta bör du använda Scotts Lawn Care produkter?


Scotts lawn care produkter kan hjälpa hålla din gräsmatta och trädgård snygg hela året. Lära sig vilka lawn care produkter att gälla, och när och hur de skall tillämpa, är det bästa sättet för villaägare att upprätthålla frodiga, hälsosam tillväxt. Skapa en lawn care kalender som passar ditt område i landet för att hålla reda på produkt program.

Upprätta ett Program för gräsmatta

Området där du bor är inte den enda faktorn att beakta när du upprättar en gräsmatta vårdprogram. Vilken typ av gräs i din gräsmatta, exponering för sol och skugga och vattning schema eller lokal nederbörd alla spela en roll i gräsmattan vård. Scott webbplats ger en omedelbar gräsmatta vårdprogram anpassning för någonstans i USA.

Hösten Lawn Care

Tidig höst erbjuder bäst växande omständigheterna för att förbättra de övergripande villkoren för din gräsmatta. Vädret är svalare, det finns tillräcklig fukt i marken och det finns fortfarande gott om solsken. Detta kan vara en utmärkt tid att tillämpa Scotts Turf Builder WinterGuard hösten gräsmatta gödningsmedel. Lufta gräsmattan innan gödningsmedel för ett grundligare upptag av produkten. Jämn fördelning över gräsmattan är också viktigt. Detta är också en bra tid att använda Ortho Weed-B-Gon MAX att spot behandla irriterande ogräs. En annan produkt för hösten program är Ortho Weed-B-Gon MAX Plus Crabgrass kontroll klar att använda. Hösten är en bra tid för din ogräs kontrollprogram, eftersom ogräset lagrar energi i sina rötter för övervintring i stället för att använda energi för leaf produktion. Weed kontroll produkter tillämpas på hösten tas lättare i rötterna för en komplett döda. Några kala fläckar, slitna områden eller bruna fläckar i din gräsmatta kan behandlas i höst med Scotts PatchMaster gräsmatta reparation blandning. Den innehåller snabbt växande gräs och gödningsmedel som kommer att få dessa fläckar gröna igen snabbt. Områden som får tung gångtrafik bör luftas för att lossa packad jord innan göra gräsmatta reparation och omläggning. Hänga med klipper ditt gräs, och gör det ofta så du inte behöver klippa mer än 1/3 av den totala längden när du klippa. Skär vid högsta föreslagna längden för typ av gräs i din gräsmatta.

Vår gräsmatta vård

Crabgrass och andra ogräs som undgått fullständig utrotning i höst kan behandlas tidigt på våren med en pre framväxande ogräsbekämpning. Mata din vår gräsmatta med Scotts Turf Builder gräsmatta gödningsmedel med 2 procent järn till få din gräs en bra start så det kommer att utveckla starka rötter och tränga ut ogräs.

Sommaren Lawn Care

Mellan juni och augusti, använda Scotts Turf Builder med SummerGuard för att ge näring för att skydda mot skador från värme och torka, samt ingredienser för insektskontroll. I södra områden med längre växtsäsonger, två applikationer rekommenderas.

Vattning

Någon gräsmatta produkt kräver mycket vatten att lösa upp ordentligt och undvika gödselmedel burn. Följ alltid instruktioner hantering och ansökan.