mynewspapers.net

Hur nära min Windows Live Messenger-konto

Hur nära min Windows Live Messenger-konto


Windows Live Messenger är förinstallerat på Windows-system. Användarna får chatta med andra användare i realtid, samt dela bilder, dokument och låtar. Även om Windows Live är populär, finns det många andra populära program som Yahoo Messenger och Google Chat. Därför väljer vissa Windows Live-användare att avsluta sitt konto och använda de andra Internet-baserade budbärarna för att lindra belastningen på sina operativsystem. Avsluta ditt Windows Live-konto är lätt att åstadkomma; dock ska du stänga din Hotmail-konto. Därför bör du säkerhetskopiera din e-post innan du stänger ditt konto.

Instruktioner

• Tillgång till Internet och typ http://account.live.com i adressfältet.

• Logga in på ditt Windows Live-konto med ditt Windows Live ID och lösenord.

• Leta upp och klicka på "Inställningar"-ikonen, följt av "avsluta kontot" ligger i den högra rutan. Bekräfta att du vill avsluta ditt konto genom att ange ditt lösenord i lösenordsrutan.

• Välj "Ja" om du vill flytta till nästa fält. Du får ett meddelande om att du inte kan avsluta ditt konto, eftersom det finns ett Microsoft-konto fäst vid den.

• Klicka på ikonen "Nära ditt Microsoft-konto" följt av "Avsluta mitt konto". Följ instruktionerna tills du får den meddelande om att ditt konto har stängts och planerad för borttagning.