mynewspapers.net

Hur nära Graco 3-i-1 barnvagn

Hur nära Graco 3-i-1 barnvagn


En av de varumärken som föräldrar tänka på när man köper en barnvagn är Graco. Graco är ett populärt val för många föräldrar eftersom det erbjuder hållbara baby redskap till rimliga priser. En barnvagn som Graco erbjuder är Signature Series 3-i-1 modulära vagnen. Lära sig att vika en nyinköpt barnvagn är ofta svårt för föräldrar. Lyckligtvis, Graco 3-i-1 vagnen är lätt att fälla ihop med lite vägledning.

Instruktioner

• Lås i barnvagn hjul av deprimerande bromsarmens, ovanför vänster och tillbaka hjulen. Tryck broms hävarm i låst läge med din fot. Ta ditt barn ur sittvagnen och ta bort alla objekt som för närvarande lagras i baren korg eller förälder.

• Gå tillbaka på plats, om det inte redan finns där, till upprätt position genom att greppa metallregeln på baksidan av sätet. Dra upp på baren medan du rör sätet uppåt. Du hör ett klick när sitsen låses i position. Släpp metallregeln när du hör ett klick.

• Grip styret fast med en hand. Med samma hand, knappen fällbara som vilar i styret. Vagnen börjar kollapsa. När vagnen är helt kollapsade, applicera tryck på styret gång tills du hör ett klickljud. Din sittvagn är nu helt ihopfällt.