mynewspapers.net

Hur mycket vatten behöver en citron träd?

Hur mycket vatten behöver en citron träd?


Citronträd växer normalt mellan 20 till 30 fot, beroende på sorten. Frukt storlekar varierar från 2 3/4 till 4 3/4 inches i diameter. Extremt kalla-känslig, citron träd tolererar inte iskalla temperaturer och en frost kan lätt skada trädet.

Plantering krav

Plantera en citron träd på samma höjd det planterades i barnkammaren tabell. Kontrollera att bud unionen på grund av trädets stam är beläget 1 till 2 inches ovanför jordens yta. En knopp union som är i kontakt med fuktig jord när vattning uppstår börjar lätt ruttna.

Överväganden

Överväga att konstruera ett lerkärl ring runt trädet nyplanterade citron. Se ring 3 inches hög och 2 fot i diameter. Fyll den jordiska ringen med vatten och låt det sjunka ner i marken runt trädet citron. Vatten citron träd varannan dag under de första två veckorna efter plantering citron träd.

Varning

Blötlägg jorden runt trädet citron var sju till 10 dagar, enligt webbplatsen Texas A & M University. Hålla alla ogräs och gräsmatta från basen av citron träd så att de inte konkurrerar med trädet för nödvändiga näringsämnen och vatten.