mynewspapers.net

Hur mycket utrymme behöver du för en frukostplats?Hett kaffe med en tidning i handen under en avkopplande frukost - det är idealet. Du kan uppnå denna dröm genom att göra din egen frukost skrymsle i ditt kök. Frukost skrymslen tar inte upp mycket utrymme, men ger eget kapital i form av din totala lycka och livsstil.

Allmän Information

Frukost skrymslen är ofta små utrymmen i ett kök där en familj kan äta en informell måltid. Utrymmet är ofta en liten alkov eller bump-ut, varför de kallas skrymslen. Dock kan du göra din egen vrå av snittning av en del eller i ett hörn i ditt kök.

Krav på minsta utrymme

Helst måste din frukostplats tillhandahålla 30 inches utrymme för varje person vid bordet. Men om du bor i en liten lägenhet eller har ett litet kök, kan du få med 24 inches utrymme för varje person. En standard placera av en stol är 18 inches hög. Bänkar är lite kortare. En ytterligare 18 inches i bredd är nödvändiga för att sittvagnar och från nook.

Form

Formen på ditt kök kommer att påverka hur mycket utrymme som du kan använda för din frukostplats. Om du har en liten alkov, dina mått baseras på hur mycket sittplatser utrymme du kan passa på den platsen. För en runda rummet, kan du välja att använda ett runt bord, vilket kräver en större tabell för alla att ha tillräckligt med utrymme. Du kan också behöva arbeta windows in i ditt designschema.

Möbler

Det utrymme du behöver bestäms också av sittplatser du tänker använda. Inbyggda enheter ger bästa passform med sittplatser fäst på väggen. Du kanske vill köpa en bankett för bekväm bänk sittplatser som ger utrymme för fler människor. En kombination av bänkar och stolar är ett gemensamt val. Standard kök tabeller eller konsolen tabeller är andra vanliga alternativ. En frukostplats med en fönsterplats eller soffa är ett charmigt alternativ. L-formad möbler hjälper maximera utrymme, som gör en flytande tabell, fäst direkt på väggen, som inte tar upp golvyta med ben. Effektiv frukost skrymslen består av en tabell som är 3 fot mindre i bredd och längd än storleken av frukostplats. En gemensam dimension för nook tabellen är 42 tum, med 20 inches för en bänk, enligt webbplatsen Crownpoint skåp.

Slutliga överväganden

En frukostplats är ofta ett litet utrymme, men du kan göra det större att tillgodose familjens behov, om utrymme finns. För de flesta frukost skrymslen, föreställa sig utrymmet som finns i en restaurang monter. Detta är vanligtvis mängden utrymme din vrå kommer att ta.