mynewspapers.net

Hur mycket tjänar Gunsmiths?

Hur mycket tjänar Gunsmiths?


Om du vill reparera en pistol eller sälja en pistol i Förenta staterna, måste du vara en certifierad vapentillverkaren. En vapensmed reparationer skjutvapen, och hans lön varierar beroende hans karriär fokus. En vapensmed kan börja sin karriär som lärling, arbeta som säljare i en sportartiklar lagra, arbeta för det militära, arbetet för en brottsbekämpande organ eller vara egenföretagare. En vapensmed måste också ha en återförsäljare licens.

Vapentillverkaren utbildning och lärlingsutbildning

Det är viktigt att en vapensmed vet vad hon gör eftersom vapen kan vara dödligt, om de inte repareras ordentligt. National Rifle Association erbjuder en vapensmed utbildning kurs, lokala högskolor erbjuder grader och viss specialitet vapentillverkaren högskolor erbjudande formell utbildning. Du kan också tjäna som en lärling för en master gunsmith eller gå med en vapensmed lärlingsprogram som den föreningen Gunsmiths & relaterade Trades erbjuder. Den genomsnittliga lönen för en vapensmed lärling, vid tidpunkten för offentliggörandet, är £17,901, enligt CBsalary.

Gun försäljare

Gun säljare hjälper kunder att välja och köpa vapen, skjutvapen tillbehör och ammunition. Han lagerhåller hyllor, rengör merchandise och svarar på kundernas frågor när det gäller skjutvapen. Gun säljare är förtrogna med nuvarande skjutvapen förfaranden och vet specifika lokala, statliga och federala lagar till skjutvapen. Gun försäljaren kan fungera och demonstrera produkten samt förklara korrekt användning, underhåll och skötsel av vapnet. Den genomsnittliga gun försäljare lönen, är vid tidpunkten för offentliggörandet, £24,700 per år, enligt helt enkelt anlitade.

Vapentillverkaren

En vapensmed reparationer och ändrar skjutvapen enligt kundens specifikationer. Hon installerar och puts delar. Hon urladdningar skjutvapen för att bestämma styrkan, justering och montering av pistolen. Hon kan installera en choke enhet på ett hagelgevär eller refinish gevär och hagelgevär för hand slipa dem. En vapensmed skyddar också lappa genom att doppa den i vatten för att ge det en rosttrögt finish. Den genomsnittliga lönen för en vapensmed, vid tidpunkten för offentliggörandet, är £31,724, enligt CBsalary.

Master Gunsmith

En master gunsmith har mångårig erfarenhet och kan erbjuda ett utbud av vapensmide tjänster inklusive fräsning och slutar nästan alla typer av pistol. Master gunsmiths kan även specialisera sig på en viss typ av pistol eller har kompetens att anpassade bygga skjutvapen. En master gunsmith kan arbeta som konsult för en större pistol tillverkare eller öppna eget företag.