mynewspapers.net

Hur mycket pengar måste man flytta till Brasilien?

Hur mycket pengar måste man flytta till Brasilien?


Det finns olika anledningar varför man vill invandra till ett främmande land, inklusive frivilliga och ofrivilliga omständigheter. Historiskt sett har har Förenta staterna lockat den högsta andelen invandrare söker sysselsättning och bättre levnadsvillkor. Fler och fler amerikaner är idag passerar gränser att leva som utflyttade för arbete, skola, familj, relationer, äventyr, investeringar och nöje. De finansiella övervägandena av invandring är beroende av destination nation. Det finns många faktorer som bidrar till hur mycket pengar du behöver för att flytta till Brasilien.

Skäl för att flytta

Omständigheterna kring en invandring till Brasilien direkt påverka hur mycket pengar som behövs för att invandra. För invandrare med pensionering avsikter, bör användning av pensionsfonder ses som de skulle vara för pensionering i Förenta staterna, även om levnadskostnaderna i Brasilien är betydligt lägre. Växelkursen mellan US-dollarn och den brasilianska realen gynnar dollarn av en ränta som varierar nära 1 till 3. Invandrare som har för avsikt att försörja sig i Brasilien kräver mycket mindre pengar på första ingången, men de måste vara försiktiga med växelkursen dollar när tjänar i brasilianska real. Ursprungliga finansiella farhågor inkluderar medel för egendom, hyra och inledande levnadsomkostnader innan första lönecheck tjänat.

Utgifter i Brasilien

Levnadskostnaderna i Brasilien är betydligt lägre än i Förenta staterna när växelkursen är ansedd. För utlänningar som söker permanent uppehållstillstånd och medborgarskap, kostnaden för hälso-och sjukvård drastiskt minskar jämfört med i Förenta staterna. Å andra sidan, är skatter på brasilianska medborgare högre i nästan alla sektorer än i USA. Fastighetsmarknaden i Brasilien är kraftigt undervärderat, således gynna utlänningar. Den genomsnittliga kostnaden i dollar för en lägenhet i São Paulo är ungefär en femtedel av kostnaden för en liknande Lägenhet i London.

Rättsliga överväganden

Flytta till Brasilien måste olika rättsliga åtgärder och visum beroende på invandringen karaktär. De flyttar till Brasilien utan avsikter sysselsättning måste uppfylla minimikrav i besparingar. En permanent pensionering visum krävs att sökanden (över 50 års ålder) tillhandahålla bevis på en månatlig överföring av £1.300. Residency visum för utländska investerare kräver ett minimum av £32,500 investeringar i en brasilianska verksamhet. Andra immigrant visum baserat på äktenskap, familj och arbete omfattas av individuella omständigheter och inte har samma ekonomiska krav.

Fördelar

Den brasilianska ekonomin ökar snabbt, med en årlig BNP-tillväxt på 6 procent. Goldman Sachs har förutspått Brasilien har världens femte största ekonomi fram till 2050. Brasilien är ett vackert och mångskiftande land, och om man kan övervinna de språkliga hinder och kulturella skillnader, då invandringen är ett ekonomiskt sunt alternativ för utländska investerare och för dem med en plan. Tyvärr finns det ingen enda prislapp på bor där, och förhållandena varierar för varje individ.