mynewspapers.net

Hur mycket pengar gör en personlig tränare?

Hur mycket pengar gör en personlig tränare?


Personlig träning industrin har blivit en stor verksamhet. Det är inte längre bara en lyx för de rika och berömda. Med framsteg inom Hemmaträning och mer transportabel utrustning har utbildare fler alternativ än någonsin tidigare och verktyg. Men undrar människor ofta om det är möjligt att leva som en personlig tränare. Svaret är ja, men hur mycket pengar du gör beror på flera faktorer.

Överväganden

För att göra det inom personlig träning, kommer att du behöva investera på framsidan i din karriär. Det är möjligt att specialisera sig och bara arbeta med typerna av klienter du är bekväm med, kan sätta dessa gränser begränsa din inkomst potential. Genom att få en bra bas för utbildning första, kommer du att kunna attrahera en mängd olika klienter och öka dina inkomster. Om du planerar att arbeta i en medicinsk miljö, kommer att du behöva få minst en fyraårig examen, om inte en magisterexamen, gäller ett område som arbetsfysiologi, motion vetenskap, hälsofrämjande, atletisk träning, terapeutisk rekreation och andra hälsorelaterade alternativ. Om du bara vill arbeta på egen hand eller i en gym-miljö, kan du välja från några bra certifieringsprogram. Dessutom beroende på inställningen för arbete, kan du behöva köpa försäkring och utrustning. Om du är certifierad genom en ansedd organisation, måste du ta Fortbildningscentralen kurser och underhålla CPR certifieringar.

Tidsram

Att få och bibehålla klienter är hårt arbete. Du kan behöva börja i en stor kedja gym för mindre pengar bara för att få ditt namn där ute och att få erfarenhet. Fitness industrin är starkt beroende av word-of-mouth. Det kan ta från ett år till fem år att bygga ett framgångsrikt företag. Det är varför många lärare startar i ett gym med normal lön och där kostnader täcks av arbetsgivaren. De kan sedan arbeta deltid att börja bygga sin egen kundbas.

Missuppfattningar

Om du vill göra riktigt stora pengar, säger mer än £ 130 000 per år och uppåt, kan du behöva omvärdera dina mål. Om du har turen att landa ett jobb utbildning en kändis eller hög nivå verkställande, då är du allt klart. Men människor som arbete på denna nivå av en personlig träning måste göra en hel del uppoffringar--vara tillgänglig när och var din klient behöver dig. Du kan också behöva vara tillgängliga att resa med din klient så de kan fortsätta att arbeta ute på vägen.

Potentiella

Många lärare som bor i eller i närheten av stora städer som New York, Boston eller Los Angeles kan göra ganska bra att göra £ 39 000 till över £ 65 000 per år. I dessa områden finns kunder som är välbetalda chefer som har extra pengar att spendera på en tränare och har åtagit sig att träna regelbundet. Du kan också göra bra om du kan hitta en förvaltning position i en större klubb eller lyxiga bostäder hälsofrågor. Dessa positioner kan betala £ 26 000 till £ 39 000 per år. Du kan också sluta göra mycket mindre. Om du bara vill arbeta deltid, bor i ett litet samhälle eller i ett område där det finns ingen högt betalda jobb eller stora gym, kan du var som helst från £9,750 £19,500 per år.

Expert insikt

Ta tid till forskning personlig tränare certifieringsprogram att hitta rätt passar baserat på den typ av klienter du vill arbeta med. Hålla sig borta från internet eller helgen certifieringar. Ett bra gym kommer inte anställa dig utan de rätta certifieringarna. Prova att fråga på ett gym nära dig att se vad deras behov är. De mest välkända certifieringsprogram inkluderar NASM, eller National Strength and Conditioning Association; ACSM, eller American College of Sports Medicine; Ess, eller det amerikanska rådet om motion; och AFFÄER, eller Aerobics och Fitness Association of America.