mynewspapers.net

Hur mycket pengar gör en övervakare?

Hur mycket pengar gör en övervakare?


I hela USA övervakare regelbundet träffa risk parolees, människor som nyligen har släppt från fängelse och fick skyddstillsyn i slutet av sina fängelsestraff. Övervakare övervakar också lagöverträdare vars enda straff innebär en benämna av exekutiv tjänsteman tillsyn. Utöver bedömningen av en dömd person framsteg och beteende, som en övervakare kommer du erbjuder råd, uppmuntran och stöd till dina kunder.

Topp tio procent

Förenta staterna presidiet av Labor Statistics (BLS) 2008-2009 yrkes Outlook handboken rapporterar att den topp tio procenten av övervakare tjänar cirka £46,800 eller mer per år. Övervakare som arbetar i stadsområden normalt tjänar mer än tjänstemän som arbetar i områden med färre brottmålsdomar. Arbetsbelastningar i dessa områden ökar och kan kräva övertid.

Lägst tio procent

Enligt BLS botten tio procent av övervakare som tjänat under £18,200 per år. Återkommande fällande domar mot sina kunder, är ofta missade skyddstillsyn möten med kunder och allmänhet totalt sett låga arbetsplatsen prestanda objekt som kan påverka en övervakare framgång och lön nivåer. Deltid, heltid och tillfälliga positioner finns tillgängliga. Vissa städer som San Francisco har separata adulta och juvenila skyddstillsyn avdelningar. Federala övervakare fungerar normalt bara med vuxna brottslingar.

Årliga lönestatistik

Den genomsnittliga årslönen för övervakare är ca £27,625. Intervallet för den mellersta inkomsten i fältet är ca £22,100 till £36.400. Ju längre du har varit på jobbet, desto större chanser att öka din lön. Som en övervakare kan du övervakas av ett program manager, operations supervisor eller en ställföreträdande chef. Lön är i allmänhet på en varannan vecka cykel. Organ som Florida Department of Corrections och Office of Juvenile Justice och Delinquency Prevention granska övervakare prestanda och lön årligen.

Fördelar

Övervakare har direkt tillgång till yrkesutbildning och community-baserade biståndsinitiativ som Oregons manskapet program, Pennsylvania inte längre bunden, New Yorks Sledge grupp och de nationella ogräs och utsäde program. Kunskap genom dessa program utrustar officerarna att ansluta sina kunder med verktyg och professionella relationer som hjälper dem att lyckas och förbli utanför domstolarna. På många områden kan du börja att arbeta som en övervakare efter att du 21 år eller snart efter att du slutfört utbildning. Den gemensamma jordbrukspolitiken ålder för början arbete som en övervakare med en federal myndighet är 37 år gammal. Före start ditt arbete kommer du att tillräckligt testas för att se till att jobbet är en bra passform för dig. Vanligtvis måste sökande genomföra ett skriftligt, muntligt, fysiska och psykologiska test. Arbetet kan vara givande, speciellt om övervakare ser ett direkt samband mellan deras ansträngningar och en kunds personliga, yrkesutbildning, familj och yrkesmässiga framgångar. Statliga organisationer som New York, Ohio och Arizona övervakare associationer ger uppdateringar på domar som påverkar branschen, utbildning, konferenser och dömande reformer.

Överväganden

Övervakare arbetar med statliga, county och federala domstolar. Som en övervakare kan du även arbeta på ett fängelse eller fängelse eller på ett kontor i gemenskapen där dina kunder finns. Jobbet kräver normalt att arbeta 40 timmar i veckan. Du kan dock krävas att arbeta helger och övertid som du undersöka en kunds tvivelaktiga aktiviteter eller arbeta med lokala brottsbekämpande myndigheter att avgöra om en klient har brutit mot villkoren i sin skyddstillsyn. Eftergymnasial utbildning vid en ackrediterad skola som erbjuder stark straffrätt utbildning, som Ashford universitet, Boston University, Northwestern College och Saint Joseph's University, är att föredra för denna ståndpunkt. Vanligtvis behöver du en fyraårig examen innan du börjar arbeta som en övervakare. Dock kan vissa arbetsgivare kräver att du har en magisterexamen. Övervakare arbeta med människor som kan uppleva känslomässiga, mentala eller fysiska utmaningar, så om du är intresserad i detta arbete, är det viktigt att du har gott om utbildning i psykologi, kriminalvård rådgivning, straffrätt och sociologi.