mynewspapers.net

Hur mycket pengar behöver jag ett år att gå i pension?

Hur mycket pengar behöver jag ett år att gå i pension?


Du vet redan att du behöver spara och investera för din egen pension. Men det kan vara svårt att veta exakt hur mycket för att spara. Att veta hur mycket pengar du behöver varje år i pension kan vara svårt, men det finns några metoder du kan använda för att mer exakt förutsäga din inkomst behov i en värld som efter arbete.

Procent av lön

När du tänker om pensionsinkomster behov, en bra utgångspunkt är att titta på din nuvarande lön. Många pensionering planerare rekommenderar att du skjuter för 70 till 80 procent av din inkomst förtidspension. Detta nummer är naturligtvis ändras, och det finns ingen rätt nummer för alla. Men eftersom många utgifter går ner i pension, du kanske behöver mindre pengar när du slutar arbeta än när du kommer till jobbet varje dag.

Pensionering Budget

70 till 80 procent riktlinjen är en bra början, kan det inte vara rätt för alla. Titta på dina egna planerade pension utgifter, eftersom alla har olika behov när de upphör att arbeta. Några av dina utgifter, som pendling och kostnaden för en business garderob, kommer att försvinna. Men övriga kostnader, framför allt kostnaden för en individuell hälsa försäkring, får väl gå upp. Utveckla en omfattande pensionering budget är det bästa sättet att se till att du sparar nog för din post arbete liv.

Inkomstkällor

Ju mer utanför inkomstkällor du räknar med att ha i pension, behöver desto mindre du generera på egen hand. Del av din pension planeringsprocessen måste bedömning av källorna till garanterad inkomst du räknar med att ha, inklusive eventuella pensionsutbetalningar, livränta planer och, naturligtvis, Social trygghet. Social Security Administration uppskattar att dessa förmåner kommer att ersätta cirka 40% av en anställds förtida pension inkomst, så beroende på dina behov, dina egna besparingar kommer att behöva ge mellan 30 och 40 procent av din inkomst.

Ta ut kurs

När du tar ut pengar från din IRA eller 401 (k) program, använda en konservativ tillbakadragande som för att göra dina pengar längre. Många finansiella planerare och pensionering experter rekommenderar att nya pensionärer tillbaka mer än 4 till 5 procent av sin totala pension boet ägg att ge inkomst det viktiga första året. Efter det första året, pensionärer kan öka mängden uttag till hänsyn till inflationen, men det kan vara nödvändigt att justera tillbakadragande ner lite i år när dina investeringar inte utför väl.