mynewspapers.net

Hur mycket pengar behöver du att pensionera bekvämt?

Hur mycket pengar behöver du att pensionera bekvämt?


Planeringen för en bekväm pension tar många år, och en av de viktigaste utmaningarna är att bestämma exakt hur mycket du behöver leva ett bra liv efter att du slutat arbeta. Det finns inte ett svar på denna viktiga fråga, eftersom allas behov är olika. Förstå din egen inkomst behöver hjälper dig att avgöra hur mycket du behöver att pensionera bekvämt.

Bygga din Budget

Din pension budget är en viktig del av din ekonomiska planering. Du kan använda din nuvarande budget som grund för din pension budget, men du måste göra vissa förändringar och vissa justeringar. Börja din pensionering budget planering genom att titta på vad du spenderar just nu, sedan använda det för att bygga din pensionering budget. Tänk på att några av de stora posterna i din budget, som din inteckning betalning, inte kan vara en faktor när du går i pension. Andra objekt, till exempel din hälso-och sjukvårdsutgifterna, riskerar att gå upp.

Övriga intäkter

Spara pengar till pensionen är förvisso viktigt, men i många fall kommer ditt återlösenskonto inte vara din enda inkomstkälla när du lämnar ditt jobb. Vid bestämning av hur mycket du behöver leva gott i pension, måste du överväga andra inkomstkällor, inklusive Social trygghet och någon pension förväntar du dig. Varje år du får ett uttalande från Social Security Administration som visar hur mycket du har tjänat och vilka dina beräknade fördelar kommer sannolikt att vara. Hålla dessa årliga rapporter på en säker plats, och använda dem som en del av din pensionering planering. Om du inte hittar dina uttalanden, kan du arbeta upp en snabb fördelar uppskattning på Social Security Administration webbplats.

Bestäm din brist

En av de bästa sätten att ta reda på hur mycket du kommer att behöva spara till pensionen är att din föreslagna pensionering budget för att fastställa din beräknade underskott efter pension och sociala avgifter. Addera all om källorna till garanterad inkomst du kan lita på när du lämnar ditt jobb, och jämföra den månatliga siffran till hur mycket du förväntar dig att spendera. Underskottet du hitta kan hjälpa dig att avgöra hur mycket du måste spara din gyllene år.

Utträde takt

Den tillbakadragande som du använder i pension kan ha en djupgående inverkan på allt från hur länge din boet ägg varar till hur mycket du behöver spara för att leva bekvämt i pension. Många finansiella planerare varna sina kunder att inte överskrida en 4 procent tillbakadragande årstakt i pension eftersom att dra tillbaka mer pengar kunde bryter ned det bo ägg för tidigt. Det innebär att om du behöver generera £ 26 000 i årsinkomst från din boet ägg, skulle du behöva en start balans på 0,6 miljoner pund. Självklart om du har andra inkomstkällor i pension, socialförsäkring och pension inkomst, behöver du mindre i pensionssparande att generera totalt £ 26 000 i årsinkomst.