mynewspapers.net

Hur mycket motion behöver en Shih Tzu valp?

Hur mycket motion behöver en Shih Tzu valp?


Även om den Shih Tzu är en utmärkt inomhus hund, som alla djur, kräver det övning. Shih Tzu Information Center rekommenderar din hund få minst en bra explosion av motion varje dag.

Utanför motion

En Shih Tzu kan gick eller tas för en kort körning runt ditt grannskap. Du kan också lämna den Shih Tzu i din trädgård, om du har en, i cirka 15 minuter för den att spela på egen hand, även om valpar bör övervakas. Om det är extremt varmt eller kallt väder, iaktta valpen noga för att se till att det inte är alltför kallt eller varmt.

Inside motion

Du kan spela kort med valpen inne om vädret inte tillåter utanför övning. Dölja en behandling i ditt hus någonstans och få din hund spännande att leta efter den. Eller, du kanna ger din hund en isbit, som kommer att uppta den en tid.

Överväganden

En Shih Tzu valp är glad både i en lägenhet eller en utomhusmiljö; Shih Tzus är anpassningsbar hund. Eftersom de var bred till vara lapdogs, behöver de inte så mycket motion, som, säg, en golden retriever eller en annan större hund. Du bör sträva efter runt en halvtimme till en timme av motion för din valp varje dag.