mynewspapers.net

Hur mycket Miracle-Gro ska jag använda för tomater?

Hur mycket Miracle-Gro ska jag använda för tomater?


Tomatplantor är hungrig vinstockar, suger upp både vatten och jord-burna näringsämnen för att stödja bladverk tillväxt och fruktproduktion. För den största tomat avkastningen, leverera varje planta med regelbunden gödsling. När det gäller att plocka ett gödselmedel, kommer Miracle-Gro produkter rekommenderas av trädgårdsodlare Ron Smith, som säger märken som Miracle-Gro "förbättrar tillväxt och frukt set" i din bakgård tomat trädgård. Den exakta mängden Miracle-Gro du behöver varierar beroende på vilken produkt du använder.

Miracle-Gro vatten lösliga tomat växtnäring

Miracle-Gro erbjuder en vattenlöslig 18-18-21 växt gödselmedel skräddarsytt för tomatplantor. Den är utformad för att blandas med vatten med en hastighet av 1/2 matsked för varje 1/2 gallon av sötvatten. Rör blandningen tills kornen löses upp, då Häll 236ml av den blandade gödselmedlen vid basen av varje tomatplantor. Upprepa programmet gödningsmedel var en till två veckor.

Miracle-Gro skaka 'n foder tomat, frukt & grönsaker kontinuerlig Release växtnäring Plus kalcium

Vissa trädgårdsmästare helt enkelt har inte tid att ständigt tenderar och befrukta sina tomatplantor. För dem som vill ha en mer hands-off ta på befruktning, överväga en kontinuerlig release produkt. Omedelbar för att ge omedelbar, lösliga näringsämnen, kontinuerlig produkter låta näringsämnen långsamt sippra ut för långsiktiga utfodring. Miracle-Gro kontinuerlig release tomat livsmedel kommer i en 9-4-12 formulering och befruktar din tomatplantor i 90 dagar. Skaka det uppgå till 2,25 matskedar för varje 2 kvadratfot av din tomat trädgård.

Miracle-Gro vatten lösliga All Purpose växtnäring

Om du har många andra grönsaker förutom tomatplantor, kan du inte vill köpa en tomat specialiserad produkt. Använd i stället ett allrengöringsmedel vegetabiliska gödselmedel som du kan använda hela din trädgård. Sprida Miracle-Gro 24-8-16 allrengöringsmedel produkt med en hastighet av 1/2 paket för varje 250 kvadratfot. Om du föredrar att tillämpa din gödselmedel via vattning istället, blanda 1 msk i varje gallon vatten och tillämpa 227gr på varje tomatplantor.

Miracle-Gro ekologiska val alla ändamål växtnäring

Som namnet antyder, detta 7-1-2 Miracle-Gro produkt kommer utformade för människor som vill bakre kemikaliefri tomatplantor. Det är 100 procent ekologiska och fungerar även i en långsam frisättning format, utfodring din tomater i 60 dagar. Sprida det på din tomat trädgårdsjord i en takt på 6,8 kg för varje 52 kvadratfot av ditt trädgårdsarbete område