mynewspapers.net

Hur mycket minne ska du få på en ipad?

Hur mycket minne ska du få på en ipad?


En av de viktigaste beslutet när du väljer en iPad beslutar hur mycket minne du behöver. Från och med 2010, i iPad-sortimentet ingår lagringskapacitet på 16 GB, 32 GB och 64 GB, och mängden minne som har en betydande inverkan på kostnaderna.

Video

Den iPad mest minne-hungriga funktion är uppspelning av videor. IPad har en högupplöst skärm, vilket i sin tur gör video arkivera storleken ganska stora. Generellt är dessa filer storlekar i 1 GB per timme för högkvalitativ video. Om du planerar att bära och titta på en hel del videoinnehåll på iPad, rekommenderas därför högsta minneskapacitet.

Program

Medan enstaka iPad spel eller program kan vara så mycket som 700 MB i storlek, är mycket få över 150 MB. De flesta spel och program är byggda för att vara under 20 MB i storlek, eftersom detta är avskuren punkt för att ladda ner från App Store via 3G cellular datan nätverken. Över 20 MB, och Wi-Fi måste användas för att ladda ner. På grund av detta har även den minsta modellen gott om lagring om du tänker använda iPad främst för spel och program.

Molnlagring

Molnlagring refererar till filer och data som sparas på Internet, inte på själva enheten. IPad kan komma åt en mängd olika moln lagringssystemen, så länge som det upprätthåller en Internet-anslutning. Om iPad är avsedd för arbete, ordbehandling, eller en laptop ersätter, använda molnlagring kan avsevärt minska mängden på enheten lagringsutrymme krävs. Genom att spara filer och data till molnet, kan du enkelt hantera med en lägre kapacitet lagringsenhet samtidigt ha full tillgång till ett stort antal filer.