mynewspapers.net

Hur mycket kostar kolon hydroterapi?

Hur mycket kostar kolon hydroterapi?


Colonic bevattning eller kolon hydroterapi är avsett att förbättra psykiska och fysiska välbefinnande. Idag, denna typ av kolon rengöra administreras av en utbildad terapeut i en professionell anläggning. Det finns många potentiella fysiska och psykiska fördelar, är kostnaderna för denna behandling obekant för många.

Behandling

Colonic hydroterapibehandlingar administreras av kolon terapeut i en serie av tre behandlingar. Sessionerna är utspridda över en vecka till två veckor. Beroende på mängden fekal avfall ackumuleras i kroppen och resultaten av de inledande behandlingarna, kan ytterligare utnämningar rekommenderas.

Kostnader

Enligt kolon terapeuter nätverket, priser för kolon bevattning sträcker sig mellan £35-£61 per behandling, varierande mellan platser och centra. Beroende på anläggningen, kan paket och rabatter öka överkomliga priser för denna behandling eftersom det traditionellt inte omfattas av sjukförsäkring.

Betalning

Eftersom denna behandling är en form av alternativ medicin, kommer de flesta försäkringar inte täcker eller rabatt kostnaden. Det kan dock vara billigare genom att göra betalningar via en heath flex utgifterna konto. Denna typ av konto tillåter individer att ta del av deras lön skattefritt att täcka hälso-relaterade kostnader.