mynewspapers.net

Hur mycket kostar det för att fixa en punktering på en bil?

Hur mycket kostar det för att fixa en punktering på en bil?


Att ha en punktering på bilen är inte bara obekvämt---det kan vara dyrt, liksom. Det finns flera alternativ för att fixa en punktering på en bil, beroende på typ och mängd skador som gjordes till däcket. Kostnaden för fastställande punktering beror på skador på däcket och reparation metod för att fixa det.

Tire tätningsmedel

Tire tätningsmedel är trycksatt sprayer som blåsa upp en punktering medan beläggning den inre ytan av däcket med en flytande tätningsmedel, som stelnar till nära hål skapad av däck punktering. Burkar av däck tätningsmedel allmänt detaljhandel för runt £3, även om priset kan vara högre eller lägre beroende på storleken på burken och märket på tätningsmedel. Om tätningsmedel inte är tänkt att fungera som permanenta reparationer, kommer de fixa flats tillräckligt så att du kan köra din bil tills däcket repareras permanent.

Patchar och pluggar

Tire pluggar är lim-belagda skär som fyller punktering hål i ett däck, och även om de är rekommenderas som tillfälliga reparationer, de används ofta som långsiktiga lösningar för punkteringar. Fläckar är gummi eller plast bitar som limmas på insidan av ett däck att täcka och täta ett hål. De två reparation metoderna kan användas separat eller tillsammans med enskilda fläckar eller pluggar kostar mellan £6 och £9, medan en lapp och plug kombinationen kostar £16 och £19. Plug kit finns även för bilägare att använda hemma, detaljhandel för mellan £3 och £6, enligt kit innehållet.

Däck byte

I vissa fall skada på ett däck är för svår att reparera, eller ligger i en del av däcket som inte kan repareras. Om detta inträffar måste däcket bytas. Kostnaden för däck byte varierar avsevärt beroende på om däcket ersätts med en nya, begagnade eller regummerade däck; varumärket av däck påverkar också kraftigt pris. Däck byte kan kosta så lite som £32 eller så mycket som £130, beroende på däcket köpt som en ersättning för din skadade däck.

Professionell reparation

Kostnaden för professionell däck reparation varierar beroende på om däcket blir inkopplad, lappat eller ersättas. Tire butiker kan erbjuda pluggar eller patch-och-plug kombinationer som deras standard reparationsalternativ, även om ansvar förknippat med felaktig plug installation kan orsaka några däck butiker att undvika reparera däck. Även däck butiker ta mer betalt för pluggar, patchar och ersättare än du kan göra jobbet hemma, de erbjuder fördelen av att balansera trötta efteråt för att säkerställa att reparationerna inte har förändrats balansen i däcket på sin fälg.