mynewspapers.net

Hur mycket isolering bör jag sätta i taket i mitt Garage?

Hur mycket isolering bör jag sätta i taket i mitt Garage?


De flesta människor tror inte på att lägga isolering i garaget eftersom det mestadels hus verktyg och levererar, fungerar som extra lagringsutrymme och skyddar bilen. Men att lägga isolering till ett garage kan påverka den totala energianvändningen i hemmet, särskilt när garaget är kopplad till hemmet. När du installerar garage isolering, behandla det som resten av huset i fråga om hur du väljer och installera den.

Regioner

Med garage som dubbelt så workshops eller hobby rum, är det en bra idé att lägga till isolering i väggarna och taket på garaget. Under kalla vintermånaderna och varma sommardagar, kommer att en isolerad garage ge ökad komfort om du måste arbeta inuti den. Området i det land du bor avgör mängden isolering som går i taket och väggarna i ett garage. Garage bifogas hem i södra Kalifornien eller Florida ta mycket mindre isolering än ett hem i de stora sjöarna i USA.

Öppna takstolarna

Garage med öppen takstolarna kräver styv styrelsen isolering eller batts mellan takstolarna. För att passa batt isolering mellan takstolarna, mäta avståndet mellan en överliggare och nästa och köpa isolering för denna bredd. Köpa isolering i batts eller rullar och skär den att passa, beroende på dina specifika behov.

Hur mycket isolering?

Beroende på region ta tak dubbel eller mer isolering i väggarna. I hem med R-19 isolering i väggarna, installera R-38 eller större i taket eller mellan takstolarna av garage. Om garaget byggdes med standard 2-gånger-4 konstruktion, kan sadelgjord behövas för att hålla isoleringen på plats som höjden av dubbel batts vanligtvis sträcker sig bortom höjden på takstolarna och inte kommer att stanna på plats utan extra stöd. "R" i klassificeringen avser dess motstånd mot värma flöde.

Isolera garagedörren

För att lägga till extra isolering till garaget, glöm inte garageporten, en utmärkt källa av utströmmande energi. Glasfiber isolering inklämt mellan folie hjälper till att isolera Garagedörrar och hålla nödvändiga energin i. Denna isolering är vanligen omkring en tum eller mer tjock och tillämpas med klister.