mynewspapers.net

Hur mycket ättika används till Döda loppan i mitt hem?

Hur mycket ättika används till Döda loppan i mitt hem?


Destillerat vit vinäger har en hög surhetsgrad som gör den lämplig som hushållens städare. När ditt husdjur kommer med ett otäckt fall av loppor, använda den samma vinäger för att döda loppor. Detta är en process i flera steg som kräver behandling av sällskapsdjur i specifika sätt, samt behandling av områden runt ditt hus var loppor kan har lagt ägg.

Sällskapsdjur behandling

Foder destillerat vit vinäger till din sällskapsdjur genom att sätta ättika direkt i vatten skålen. Blanda 5 ml (1 tsk) vinäger i varje 1 liter (1 stop) vatten du använder i skålen. Det kan vara bra att blanda en stor sats i en burk eller gammal vattenflaska och hålla den å för att fylla på skålen. Skaka burken eller flaskan först, blanda ättika och vatten innan du häller i skålen. Ättika fungerar genom att något ändra din sällskapsdjur kemi och avvärja loppor. Använd blandningen även på husdjur som inte går utanför, som andra husdjur kan ta loppor i ditt hem.

Hemgjord loppa spray

Utspädd ättika i en vattenflaska, blanda lika delar vatten och vinäger. Spraya blandningen på områden där du har sett loppor, inklusive soffor och andra stoppade möbler. Spraya mer av blandningen längs golvlister och runt dörrar där skadedjur kan ange ditt hem. Också använda blandningen på din sällskapsdjur sängkläder och någonstans att husdjur sova eller ligga.

Äppelcidervinäger

Äppelcidervinäger fungerar på samma sätt som destillerat vit vinäger men har en ljusare och fräschare doft. Använd en blandning av lika delar äppelcidervinäger och kallt vatten. Häll blandningen i en sprayflaska och spraya hela din sällskapsdjur. Tillämpa ett jämnt lager av vinäger blandningen på pet's rock och låt torka. Upprepa processen varje gång sällskapsdjuret går utanför för att döda några loppor på pälsen.

Bada din sällskapsdjur

Blanda 1 liter (1 quart) ättika och 3 liter (1 quart) varmt vatten i en stor hink. Placera en gammal handduk i blandningen och ringer ut överflödig vätska. Gnida lätt handduken över din pet's Rock, att se till att du når alla områden av päls och hud. Hålla dunking handduken tillbaka i blandningen och ringa ut överskottet som behövs. Blandningen lugnar djurets hud, dödar loppor och hjälper till att avvärja andra loppor.