mynewspapers.net

Hur mogna avokado över natten

Hur mogna avokado över natten


Avokado är en frukt med en growning sträcker sig från norra Mexico till södra Amerika. Kalifornien är den ledande producenten av avokado i USA och tillverkar dem året runt. Avokado mogna på trädet men kommer inte mogna förrän plockade. I själva verket lagras de ibland på trädet att avvakta gynnsamma marknadsförhållanden. De är mogna under lagring, distribution och ofta efter som köps av konsumenterna. Om behöver vara, du kan mogna avokado över natten.

Instruktioner

• Välj avokado för omedelbar användning när deras kött är mjuk nog att ge något när man trycker med ett finger eller klämde försiktigt i ena handen. För bästa resultat, huden på de flesta avokado bör mörkgrön men skrynkligt inte. Dock förblir vissa sorter av avokado grön, även när de är mogna. Testning för mjukhet i avokadon är den bästa indikatorn på mognad.

• Mognar två eller tre avokado över natten genom att placera dem i en papperspåse eller inslagning dem med tidningen tillsammans med ett äpple, banan eller tomat. Lägg en bit frukt för varje ytterligare två eller tre avokado.

• Plats mycket fast avokado i en papperspåse eller tidning med äpple, banan eller tomat nära en uppvärmning vent eller ett varmare område i köket. De kan också placeras i en varm ugn inställd på 37.8 grader C.