mynewspapers.net

Hur mjuka Play-Doh

Hur mjuka Play-Doh


Hasbro Play-Doh gjorde sin debut 1955 som en spin off från en wallpaper-rengöring förening som var omarbetad till giftfri Play-Doh Kutol industrier. Först produkten torkat ut mycket snabbt, men i slutet av 50-talet reviderades formeln så degen tog längre tid att härda. Säljs i burkar med återförslutningsbara lock, förhärdar Play-Doh fortfarande om det lämnas för länge, men det finns ett sätt att återuppliva den.

Instruktioner

• Separat torkat ut Play-Doh från andra leksaker eller objekt. Ta bort de torkade, fast på degen från cookie fräsar, tabeller och andra element. Play-Doh kommer bort av dessa objekt enkelt, men kasta bort alla Play-Doh som har torkat med inbäddade smuts eller fibrer.

• Placera torkade degen i en liten skål och tillsätt några droppar vatten. Mängden vatten du lägga till beror på hur torrt degen är. Tillsätt vatten lite i taget så du inte över gör det.

• Knåda degen för att införliva fukt efter varje tillsats av vatten och låt den mjukna. Degen kommer att känna lite grynig---är det salt som har kommit till ytan eftersom det torkat. Det lämnar ofta små kristaller på ytan av degen.

• Blöt hushållspapper och ring ut vattnet. Wrap lera i handduken och returnera den till dess behållare med locket säkras. Lämna den över natten. Detta kommer att hålla fukten i degen och mjuka upp det.

• Återanvända Play-Doh. Efter en natt i behållaren ska degen vara bra som nya och klar att användas igen.