mynewspapers.net

Hur mjuka nya skor

Hur mjuka nya skor


Du har precis köpt en fashionabla par nya höga klackar, casual eller sport skor, och även om de kändes bra i butiken, du upplevt smärta och blåsor när du började använda dem för utökade längder tid. Nya skor kanske ser bra ut, men kräver vanligtvis en bryta-i period innan de mjukna och känner sig bekväm på fötterna. Innan spendera dagen i nya skor, försöka mjuka upp dem för att undvika Skoskav och smärtsamma blåsor.

Instruktioner

• Använd ditt nya skor runt huset för 15 till 30 minuter varje dag. Går upp och ner trappan, om möjligt. Delta i aktiviteter som kommer att tvinga de nya skorna att flex och böja.

• Massage balsam till utsidan av nya läderskor. Upprepa följande dag tills skorna har mjuknat och känner sig mer bekväm på fötterna.

• Blöt en bomullstuss med tvättsprit. Gnugga bomullstuss på områdena inuti din nya skor där de känner sig stram. Pålagda skor och gå runt ditt hus i dem. Upprepa processen varje dag tills de nya skorna mjukna.

• Gnida ryggen på dina nya skor med lite fuktad bar tvål, som kommer att hjälpa mjuka upp dem.

• Sätta på dina nya skor. Fyll en sprayflaska med vatten och spritz de trånga områdena av skor. Värmen från fötterna torkar långsamt de våta områdena, och skorna blir mjukare med en mer bekväm passform.