mynewspapers.net

Hur migrerar jag från Windows CE 5.0 till XP mobil?

Hur migrerar jag från Windows CE 5.0 till XP mobil?


Windows CE är en kompakt version av operativsystemet Windows som är installerad på enheter utan en massa lagringsutrymme, till exempel en mobiltelefon eller en Handdator. Det är ett inbyggt system, vilket innebär att det är en del av hårdvaran i apparaten. Den senaste versionen av Windows CE, från och med januari 2011--hårdvaran, känd som firmware, måste uppdateras för att uppgradera eller migrera till en annan version av Windows CE eller Windows Mobile--. Det finns flera steg att ta för att göra detta möjligt.

Instruktioner

• Säkerhetskopiera enheten. Varje gång du ska göra ändringar i hur en enhet fungerar, göra en säkerhetskopia av operativsystemet först. Se din instruktionsbok för det korrekta förfarandet.

• Kontrollera att din mobila enhet kan uppgraderas till den senaste versionen av Windows Mobile. Hänvisa till tillverkarens webbplats för att göra detta. Det kommer att lista maskinvarukraven behövs för att köra, vanligtvis genom att lista de kompatibla enheterna vid namn eller modellnummer.

• Ladda ner senaste Windows Mobile installationspaketet från den mobila enhetens tillverkarens hemsida. Du kan ladda ner den direkt till den mobila enheten, eller du kan ladda ner den till en persondator. Om ned till en annan dator, måste du ansluta enheten till datorn med kabeln som medföljde enheten och sedan kopiera över installationsprogrammet till den mobila enheten.

• Använda verktyget "Lägg till Program" i Windows CE komma åt installationsprogrammet. Klicka på den för att öppna den.

• Installera programmet. Det kommer att be om information som säkerhetskoder och personliga preferenser. När det är gjort, kommer det att avsluta installationen. När installationen är klar, kommer det automatiskt om enheten.