mynewspapers.net

Hur marknaden nya kartongförpackningar idéer

Hur marknaden nya kartongförpackningar idéer


Få din nya kartongförpackningar koncept i händerna på företagen att de skulle gynnas mest. Tillverkande företag är ofta långsam att ändra förpackningen på design att kostnader och kund. Genom att marknadsföra de papp idéer direkt till företag på ett sätt som fokuserar på kostnadsbesparingar och konsumentfördelar tillfredsställelse kan du Visa företag hur snabbt kommer att de se förändringen har en positiv effekt på deras undre raden.

Instruktioner

• Utveckla en presentation som innehåller de prototyper och koncist explaines alla de viktigaste fördelarna med papp idéer. Redigera presentationen tills du kan ge det i fem minuter eller mindre.

• Forskningsprodukter och företag som skulle omfattas av kartong paketen genom att besöka återförsäljare eller händer på Internet. De flesta produktpaket har avgiftsfria företaget telefonnummer på dem och bolagens webbplatser har ofta en "Kontakta oss" länk någonstans på hemsidan.

• Kontakta alla blivande företag direkt via telefon eller e-post med en en eller två mening introduktion anpassas efter de produkter som erbjuds av varje företag. Avsluta kommunikationen med en begäran om att tala med den person som gör förpackningen beslut.

• Ställ in en avtalad tid för ett telefonsamtal eller i person som uppfyller de fem minuterna eller mindre presentation om den nya kartongförpackningar idéer. Använda prototypen mönster för att förklara fördelarna med förpackningen om mötet i person.