mynewspapers.net

Hur marknaden ett ärende service

Hur marknaden ett ärende service


Till service människor med upptagna liv, ärende kör kan vara en livskraftig verksamhet. Enligt tidningen entreprenör är en ärende tjänst en billig verksamhet som drivs med bara en mobiltelefon och tillförlitliga transporter. De ärenden som du kan köra som en del av denna verksamhet bland plocka upp mat och tvätt för kunder, köpa presenter, ta hand om husdjur och gå till posten. Det finns många sätt att marknadsföra ditt ärende kör services, så prova flera idéer och hitta de som fungerar bäst för dig.

Instruktioner

• Utveckla en webbplats för ditt ärende service företag. Anlita en erfaren copywriter och grafisk designer för att skapa en webbplats som beskriver din tjänsteerbjudanden, prissättning alternativ och kontaktinformation. Meddela en "första gången kunden" särskilda, i som du ger erbjudanden och rabatter till nya klienter, som kan bli lojala kunder.

• Köpa reklamartiklar, såsom visitkort, pennor, stationära och magneter, som innehåller ditt företagsnamn och kontaktinformation. Passera dem ut till människor i kontorsbyggnader och vart du än går för att marknadsföra din errand tjänster.

• Skapa en broschyr som förklarar de errand tjänster som du erbjuder, de fördelar som kunder får med hjälp av ditt företag och dina kontaktuppgifter. Gå från dörr till dörr och dela ut broschyrer till hem och företag i ditt område, pin dem till gemenskapen anslagstavlor och be vänner att svimma några för dig. Besöka pensionär centra och andra ställen där det kan finnas en stor marknad för dina errand tjänster.

• Gå till lokala nätverk evenemang. Handelskammarens möten och besöka andra platser där småföretagare i din stad samlas för att sprida ordet om dina tjänster när du erhåller bra marknadsföring tips.

• Marknadsföra ditt ärende tjänster på sociala nätverk webbplatser som Facebook och Twitter (se avsnittet resurser). Presentera ditt företag och fråga dina kontakter för att hjälpa till att sprida ordet om dina tjänster. Erbjuder en gratis tjänst för någon vars remiss blir en kund.