mynewspapers.net

Hur många yrken tar det att betraktas som en dag näringsidkare?

Hur många yrken tar det att betraktas som en dag näringsidkare?


En dag näringsidkare är en värdepapper näringsidkare som har värdepapper positioner för mindre än marknaden dagen. Day Trader öppnas när marknaden öppnas och stängs i slutet av börsen dagen. Det finns daytraders som handel med råvaror och futures marknaderna samt forex, men aktiemarknaden är där det finns en exakt definition av vad en dag näringsidkare.

Definition

Finansiellt industrin tillsynsmyndigheten--FINRA--sätter en exakt definition på vad man kallar en mönster dag näringsidkare. Ett konto utses mönster dag för handel om fyra dagars handel görs i kontot under en fem dagar lång. Det enda undantaget från regeln är om fyra eller fler dagen handel konto för mindre än 6 procent av den totala handel aktivitet på kontot. Mönster dagen handel beteckningen tillämpas på specifika mäkleri konto. Bara marginal konton--inte kassakonton--kan betecknas som dag handel konton.

Överväganden

I praktiken en näringsidkare som släpper en dag handel en dag eller mer kommer att få hennes konto utses en mönster dag handel konto. 6 procent regeln innebär att näringsidkaren för att inte betecknas som en dag näringsidkare, skulle behöva göra mer än 20 ytterligare längre sikt avslut per dag för att undvika beteckningen. En marginal konto kan näringsidkaren att låna pengar från mäklaren att betala för en del av kostnaden för omsatta värdepapper. Ett kassakonto--inte tillstånd för att låna--kan inte användas till dagens handel på grund av andra FINRA restriktioner.

Effekter

Den största överraskningen till den näringsidkare som blir drabbade med ett mönster dag näringsidkare beteckning är ökad rättvisa kravet för kontot. En vanlig marginal konto är skyldig att ha minst £1.300 i kundens eget kapital. En dag handel konto måste ha £16,250 i kundens eget kapital. Beloppet som eget kapital är skillnaden mellan värdet av värdepapper i kontot och marginal lånet från mäklaren. Eget kapital är näringsidkarens pengar. När en näringsidkare konto har angetts som dagen för handel, måste han se till att det finns £16,250 i eget kapital eller göra en insättning för att få det upp till den nivån.

Fördelar och begränsningar

Det är inte allt dåligt kan utses som en mönster dag näringsidkare. Dag handel konton är kan upp till fyra gånger leverage för dag handel aktivitet. Detta är dubbla hävstång tillåten i en vanlig marginal konto. På andra sidan av den ökade inflytande kan handlare inte återkalla det egna kapitalet som stöder hävstångseffekten för minst två arbetsdagar. En näringsidkare använder sin fulla leverage potential måste minska storleken på sin handel för minst två dagar att göra ett uttag från kontot.