mynewspapers.net

Hur många koppar naglar behövs för att döda ett träd?

Hur många koppar naglar behövs för att döda ett träd?


En traditionell, länge haft Visa påstår att koppar naglar kan döda ett träd. Vissa träd och buske experter säger att det är en vanföreställning och att koppar naglar inte kan döda ett träd. Dessutom påpekar att träd behöver koppar vara friska och att koppar-baserade behandlingar bota tree sjukdomar. Oavsett vad din åsikt, det är värt att granska några av fakta innan man beslutar om försöker döda ett träd med koppar naglar är värt.

Koppar i träd

Arboriculturists säger att alla träd kräver små mängder koppar. Kopparbrist i fruktträd som plommon, persikor och nektariner, till exempel leder till gula, missbildade blad och grov bark. De flesta av koppar i träd är i cellerna som bidrar till fotosyntes. Koppar är också i de enzymer som är relaterade till ett träd kolhydrater och proteiner. Den faktiska mängden koppar i något visst träd beror på storleken på trädet och dess typ.

Koppar behandlingar för träd

Arboriculturists använda koppar behandlingar för att bota träd av sjukdom. Sedan 1800-talet, har de anställda en koppar formulering kallas Bordeaux blandning som en fungicid. Andra träd fungicider också använda koppar som huvudingrediens. Syftet är att bekämpa och förebygga leaf infektioner. Men använda ingenjörerna kopparsulfat för att döda trädrötter. De gäller kopparsulfat ändarna av trädrötter att förebygga strukturella skador på underjordiska kloakerna. Ändarna på rötterna dör men det finns inga bevis kopparsulfat döda ett träd.

Koppar naglar och träd

Uppfattningen att koppar naglar kan döda träden verkar vara baserad på en teori att spikarna ökar de naturliga nivåerna av koppar i ett träd och därmed orsaka en giftig överdos. Inga bevis i någon litteratur stöder detta. Författarna refererar till koppar naglar döda träd men ger inga bevis eller detaljer att stödja sådana påståenden.

Expert visningar

Ett möte med den tjugonde nationella skugga träd konferensen redan 1944 slutsatsen att koppar naglar inte döda träd. Konferensen hänvisas de bevis som koppar naglar hade hålls åskledare på plats på träd i år utan negativa effekter. 1954 var författare och trädgård historikern Miles Hadfield sade den traditionella uppfattningen att koppar naglar dödade träd fel. Istället rekommenderade han hugga ner oönskade träd.

Bevisen

Bevis verkar föreslå att koppar naglar inte döda träd. Traditionalister säger annars men den tillgängliga litteraturen ger inte några detaljer om hur många koppar naglar du måste döda ett träd. Du kan upptäcka att döda ett träd med avverkning det och använda ett eget gift för att vissna stubben är en snabbare och effektivare metod.