mynewspapers.net

Hur många kolhydrater är i vit merlot vin?

Hur många kolhydrater är i vit merlot vin?


Människor tittar på sitt intag av kolhydrater är begränsade i vad de kan dricka när de går ut. Många alkoholdrycker är hög i kolhydrater och kalorier. Vit merlot är ett populärt vin, liknande smak till vita zinfandel. Carb-räknare kan undrar om ett glas vitt merlot skulle vara ett bra val när de vill ha ett glas vin.

Historia

Vit merlot introducerades på marknaden på 1990-talet. Fortant Winery, i regionen Languedoc i Frankrike, började producera vita merlot från merlot druvor att växer där. Vinproducenter var ute efter ett vin som kan konkurrera med den mycket populära vita zinfandel. Vinet fångats på och producenter i Kalifornien började göra det också.

Produktion

Med dess mörka rosa färg kategoriserats vita merlot som en rodna eller rosévin. Ibland hittar du det i vitt vin avsnitt också. Den är gjord av merlot druvor. Vit merlot signatur färg kommer från druvor skinn, som är kvar i kontakt med vinet en mycket kortare period än merlot vin. Vinet tar på några av färgen av de druva skinn, men inte lika mycket som i produktionen av merlot. Det är en semisweet vin som smakar som liknar vita zinfandel men är ofta torrare.

Kolhydrat nivåer

Röda viner har ofta mer kolhydrater än rosor eller vita viner. Detta beror delvis på mängden alkohol per flaska. Vinodlare lägger inte till socker under vinproduktion. Kolhydrat nivåerna kommer från alkohol. Den exakta mängden kolhydrater i ett glas rött vin varierar producent och storleken på ditt glas. En "tjäna" vin anses 103 ml., men de flesta människor dricker en 142gr. glas vin. Ett 147 ml. glas Sutter Homes vita merlot har 122 kalorier och 8,9 g kolhydrater. Som översätter till 3 procent av ditt dagliga värde. Andra tillverkare inkluderar skog Glenn och Beringer. Kolhydrater räknas för vita merlot från dessa tillverkare är likartade.

Pris

Vit Merlots tenderar att vara billig. Priserna varierar från runt $5 till $10 för en .750ml flaska. Deras låga pris gör dem attraktiva alternativ för människor som inte vill spendera en massa pengar på en flaska vin.

Överväganden

Även om ingen märkning lagar gäller vin från och med 2009, är de flesta vingårdar glada att ge dig specifik information om deras viner om du begär det. Kontrollera tillverkarens hemsida för en e-postadress eller telefon nummer. Så länge du förbrukar endast en måttlig mängd vin, bör du inte konsumera en överväldigande mängd kolhydrater. Om du är på en strikt, låg-carb diet av medicinska skäl, kontakta din läkare för att avgöra vilka alkoholhaltiga drycker är de bästa valen.