mynewspapers.net

Hur många kalorier per dag för att gå ner i vikt snabbt?Om du vill gå ner i vikt snabbt måste du både kost och motion. Det är viktigt att äta rätt mängd kalorier per dag för att optimera din viktminskning. När du börjar äta din idealiska kaloriintaget, börjar du att se några stora resultat viktminskning. Innan du går på någon diet--särskilt om du har mycket att förlora--måste du kolla med din läkare så att du är frisk nog att börja ett sådant program.

Rekommenderade viktminskning

Medan alla vill gå ner i vikt snabbt, är det bäst att gå ner i vikt med en hastighet av mer än två pounds per vecka. De flesta människor kommer att uppleva en större nedgång först när kroppen anpassa sig till friskare äta och förlora några vatten vikt. Det är bäst att gå ner i vikt med en kombination av kost och motion. Ett halvkilo fett är lika med 3 500 kalorier. Förlora en pund en vecka, måste du skapa en kalori underskott på 500 kalorier per dag. Detta innebär att du antingen skära ut 500 kalorier från din kost eller bränna 500 kalorier med övningen, eller en kombination av två. Om du vill förlora två pounds en vecka måste du kalori underskott på 1 000 kalorier per dag.

Minsta rekommenderade kalorier

Antalet kalorier du bör äta för att gå ner i vikt beror på flera saker: din aktivitet nivå (antingen från din dagliga aktiviteter eller faktiska utövandet), din ålder, ditt kön och din nuvarande vikt. Män generellt behöver mer kalorier än kvinnor och äldre personer behöver färre kalorier än yngre. Tyngre människor bränner fler kalorier för samma verksamhet än de som väger mindre. Den minsta mängden kalorier någon bör konsumera är ungefär 1 500. Om du äter mindre än att du riskerar att sätta kroppen i en svält-läge, som faktiskt hindrar din viktminskning ansträngningar. Du riskerar också att få vikt snabbt när du återuppta att äta en normal mängd kalorier. För att avgöra din kalori behov, använda en kaloriräknare som den på www.ahealthyme.com/topic/calneed. Kaloriräknare kommer berätta för dig baserat på din avgörande faktorer hur många kalorier du behöver för att behålla din nuvarande vikt. Det kan också hjälpa dig beräkna antalet kalorier att konsumera för specifika viktminskning mål. När du planerar din kost, måste du ge dig själv tillräckligt med kalorier att ge utrymme för en enstaka liten splurge. Om du är alltför stränga på dina kalorier varje dag med inget utrymme för varje belöningarna finns det liten chans att du ska sticka med din viktminskning plan. Det bästa sättet att lyckas med viktminskning är att göra och underhålla små förändringar. Fortsätta att göra små förändringar och med tiden kommer du ha en hälsosammare livsstil.