mynewspapers.net

Hur många kalorier kan du bränna på en roddmaskin?

Hur många kalorier kan du bränna på en roddmaskin?


En roddmaskin, även känd som en "inomhus roddare" eller "ergometer," är en träning maskin som simulerar rodd en kanot eller roddbåt. En roddmaskin består vanligt av en plats med en trissa system med ett handtag. Användaren sitter på instrumentet samtidigt som du drar handtaget, som är kopplad till en kedja. Motståndet av roddmaskin kan ställas in att anpassa det för en individuell träning.

Korrekt användning av en roddmaskin

En roddmaskin används för vikt motstånd och kardiovaskulär träning. Sitta bekvämt i maskinen och justera sätet för höjd. Ställ det motståndet, som bestäms med vikter, vatten, kolv eller magnetiskt motstånd, vanligen genom att justera en PIN-kod eller ringa. Ta i handtaget med båda händerna och engagera hela kroppen medan rodd, alternerande sidor för att få en jämn träning och undvika skadade ryggen.

Bränna kalorier på en roddmaskin

Enligt hälso Status kaloriräknare (se resurser), måttlig rodd för 20 minuter kommer bränna 159 kalorier i en 150-pound individ. Måttlig rodd innebär att maskinen på medellång eller lätt motstånd och rodd i ett behagligt tempo snarare än rodd så snabbt som möjligt. Att samma person kommer att bränna 198 kalorier gör kraftfulla rodd i 20 minuter--en hög motståndskraft inställning och engagemang för rodd så snabbt som möjligt.

Varningar om roddmaskiner

En roddmaskin är ett snabbt sätt att bränna kalorier på gymmet eller hemma om du är frisk och i god form. Men om du har hals eller ryggproblem, med hjälp av en roddmaskin kan vara en belastning på din nacke och rygg. Rådgör med din sjukgymnast eller allmänläkare innan du använder en roddmaskin om du har haft några rygg och nacke skador. Upprätthålla god hållning för att undvika att dra alla muskler i rygg eller nacke.