mynewspapers.net

Hur många kalorier gör hula hooping burn?

Hur många kalorier gör hula hooping burn?

Varför Hula Hooping?

Hula hooping är en rolig övning som kan göras av personer i alla åldrar. Om du kan svinga höfterna, du kan rockring, och bäst av allt, hula hoops är billiga och arbeta varje del av kroppen. Även om vissa överviktiga människor inte kan använda gymutrustning, kommer de sannolikt att kunna rockring. De flesta människor anser inte hula hooping som övning, men det bör vara fungerat i din dagliga workout rutin om du njuta av den.

Hur många kalorier?

Hula hooping, enligt det amerikanska rådet om övningen bränner 200 kalorier varje 30 minuter. Även om det kan verka skrämmande att behöva rockring 30 raka minuter, försök att bryta upp hela dagen eller hooping under din favorit TV-show. Ställ in hula hooping tävlingar med vänner eller grannar för att öka din lust att träna. Du kan också använda vägt hula hoops, som kan köpas på motion butiker över hela landet. En vägda hoop bränner cirka 400 kalorier varje 30 minuter, enligt Spinning Hoop, en hooping entusiaster blogg.

Varningar om Hula Hooping

Hula hooping är en verksamhet som fungerar höfter och rygg, samt armar och ben. Om du har en historia av ryggen, nacken eller höft problem, bör du rådfråga din läkare innan du påbörjar en hula hooping rutin. Försök till rockring som en övning rutin en dag i veckan för att se hur du mår. Om du känner dig tätt i din rygg och nacke område, kontakta din läkare innan införliva hula hooping till din träningsrutin. Alltid sträcka innan du börjar rockring att förhindra muskel sträckningar och stukningar.