mynewspapers.net

Hur många kalorier bränner du en dag utan träningEn kalori är en energienhet värme som ofta används för att mäta energi från mat. En enhet kalori är mängden energi som behövs för att höja temperaturen hos 1 kg vatten med en grad Celsius. I allmänhet används enheten kalori vid diskussioner om kost och näring som ett sätt att mäta näringsinnehåll i olika livsmedel. Varje enskilt livsmedel har ett visst antal kalorier. För varje 3500 kalorier konsumeras, sätter kroppen på 0.454kg. av vikt. De flesta dietister rekommenderar ett dagligt kaloriintag av 2 000 kalorier för individer, men detta nummer varierar något beroende på vikt och längd för varje person.

Hur fungerar kalorier

En kalori är en energienhet värme som ofta används för att mäta energi från mat. En enhet kalori är mängden energi som behövs för att höja temperaturen hos 1 kg vatten med en grad Celsius. I allmänhet används enheten kalori vid diskussioner om kost och näring som ett sätt att mäta näringsinnehåll i olika livsmedel. Varje enskilt livsmedel har ett visst antal kalorier. För varje 3500 kalorier konsumeras, sätter kroppen på 500g eller halvt kilo (drygt en 1 lb) i vikt. De flesta dietister rekommenderar ett dagligt kaloriintag av 2 000 kalorier för individer, men detta nummer varierar något beroende på vikt och längd för varje person.

Beräkning av kalorier

Den mänskliga kroppen bränner kalorier hela dagen oavsett vilken typ av aktivitet. I själva verket bränner kroppen även kalorier under de sköna timmarna sömn. Dock bränna kraftig aktiviteter som cykling eller simning mer kalorier än mildare aktiviteter såsom läsning eller sitter. En dag utan träning består fortfarande av många kalori-bränning aktiviteter inklusive körning, sitter, står, promenader, läsa, skriva, prata i telefon, duscha och sova. En person sover i genomsnitt åtta timmar per dag vilket motsvarar ungefär 380 kalori avbränt. De andra 16 timmarna av dagen spenderas gör någon av de ovan uppräknade aktiviteterna för genomsnitt 96 minuter. Med tanke på aktiviteten och den tid tillbringade utför det, bränner den genomsnittliga personen ca 2.000 kalorier om dagen utan motion. Det bör dock noteras att detta antal varierar något beroende på individens metabolism och kaloriintag behov.

Kroppsvikt och förändringar av

I genomsnitt en person instrueras att konsumera 2.000 kalorier per dag, och vi har bara räknat att utan motion en person bränner lika mycket kalorier som han bör konsumera: 2.000. Den genomsnittliga personen bör därför kunna behålla sin vikt baserat på dessa siffror. Om en person förbrukar 4 000 kalorier, men bara bränner i genomsnitt 2 000 eller ännu mindre, sedan kommer han att få ca 1.8 kg (ca 4 lbs.) per vecka. Alternativt förlora en person som förbrukar mindre än 2.000 kalorier och brännskador ca 3000 kalorier per dag kommer att stå att nästan ett kilo (ca 2 kg) per vecka. Varje individ kan styra antalet kalorier hon bränner baserat på längd, frekvens och intensitet av hennes dagliga aktiviteter.