mynewspapers.net

Hur månen Jump i Borderlands

Hur månen Jump i Borderlands


"Gränsland" är en sci-fi first person shooter utvecklat av Gearbox Software för operativsystemen Windows PC och Mac dator och Microsoft Xbox 360 och Sony PlayStation 3 spelkonsoler. I "Borderlands," kan du utföra en "moon hoppa," ett hopp med en högre apex än är normalt möjligheten, genom att utnyttja den kinetic energin av exploderande granater medan hoppa. Förutom att använda granater, du kan ändra konfigurationsinställningar för PC-versionen av "Borderlands" lägre i spelet gravitation, öka jump heights och minska falla hastigheter.

Instruktioner

Granat månen Jump instruktioner

• Navigera din "Borderlands" i spelet menyn till inventering skärmen och ta bort eventuella ändringar som för närvarande utrustade granat. Granat ändringar ändra egenskaperna för granater, och vissa granat ändringar inte kan producera den kinetic energin behövs för att öka jump heights.

• Kastar en granat på en 15 - till 30-graders nedåtgående vinkel framför dig och sprint till den granat landning punkt. Inte kasta granaten i en högre eller lägre vinkel, som granat kommer antingen att kastas för långt bort för att följa eller studsar för högt till månen hoppa med.

• Hoppa en halv sekund innan granaten exploderar. Att kommer öka din höjd av den kinetic energin av den granat explosion.

Gravity inställningar månen Jump instruktioner

• Öppna Utforskaren och navigera till katalogen "Borderlands" spel som valts under installationen av "Borderlands". Dubbelklicka på katalogen WillowGame, dubbelklicka på katalogen Config.

• Dubbelklicka på filen DefaultGame.ini konfiguration. DefaultGame.ini kommer att öppna i anteckningar eller datorns standard textredigeringsprogram. Bläddra till den DefaultGravityZ inställningen i avsnittet Engine.WorldInfo i DefaultGame.ini och ändra värdet DefaultGravityZ från-500 till-250. Spara filen DefaultGame.ini och stäng textredigeraren.

• Starta "Borderlands," och fortsätta ett sparat spel eller börjar ett nytt spel. Din karaktär kommer nu hoppa högre och faller långsammare.