mynewspapers.net

Hur man visar smycken på en loppmarknad

Hur man visar smycken på en loppmarknad


Visar smycken på loppmarknader kräver två saker---uppfinningsrikedom och medvetenhet. Påhittighet behövs eftersom monter ägaren arbetar inom en tillfällig utrymme, vilket innebär att ekonomin och lätthet är nödvändigt att ställa och ta ner en display snabbt. Medvetenheten behövs för att hålla koll på var varan är och att identifiera de bästa sätten att skapa hinder men tillåter full syn på smycket. Loppmarknad bås erbjuder inte mycket säkerhet och objekt kan lätt försvinna om smycken är öppet visas.

Instruktioner

• Justera flera tabeller över framsidan av montern och placera bordsskiva montrar i topparna på borden. Bordsskiva fall med glaslock möjliggöra förmågan att kontrollera vem som hanterar objekt vid en viss tidpunkt. De ger den potentiella köparen en klar bild av smycken samtidigt hålla ägaren i kontroll av varor. Öka låg inventering genom att lägga till en spegel längs insidan, tillbaka väggen och på sidorna av fallen så att det visas som om det finns fler smycken.

• Köpa eller göra Visa piedestaler och använda dem för att Visa smycken kombinationer. Lådorna kan användas som billig piedestaler. Använd en på en bordsskiva eller stapla dem i slutet av en tabell för en ögonhöjd display. Användningsområden som skyltdocka huvuden, halsband står eller stafflier utformats speciellt för smycken och Visa köpare på olika sätt smycket kan bäras. Display smycken kombinationer som matchande örhängen och halsband uppsättningar. Visa köpare hur man bär stämmer kombinationer eller hur man kombinerar smycket med halsdukar och hattar.

• Bära smycket. Detta ger säljaren en möjlighet att förklara och demonstrera smycket när kunden tar notis om vad de har på. Denna display idé fungerar bra att dra kunder in i båset eftersom smyckena kan ses från över en mittgång eller när förbi. Gör alla som arbetar i monter slitage smycket.

• Köp shadowbox ramar och fyll dem med smycken. Shadowbox ramar är som tavelramar men designade att Visa samlingar av föremål. Djupet av denna typ av frame är flera inches, vilket gör ramar idealisk för att visa upp en speciell del av smycken eller en smycken samling om en multi väl shadow box används. Fästa smycket på insidan av ramen, närbild ramen och ange ramen i en akryl eller annan typ av display staffli. Lyft på locket på glasmonter och stötta öppen, sedan plats några små shadowboxes i montrarna vinklade mot kunden.

• Kasta smycken i ett virrvarr över en tabell eller en serie av brickor. Detta fungerar endast om priset punkt för smycket är liten och ägaren inte ihåg några saknade bitar i slutet av dagen. Använd denna idé för en "2 stycken för £3" tabell eller en liknande prisstrategi. Bricka storlek kan variera. Prop fack eller lådor från baksidan så de luta något mot kunden.