mynewspapers.net

Hur man visar smycken att sälja

Hur man visar smycken att sälja


Sparkle, glans och glitter lockar och blända kunder på craft visar. De flesta av dessa leverantörer är sann hantverkare med unika och glamorösa bitar, vilket innebär att du kommer att behöva stå ut att sälja dina varor. En bra monter design på hantverk utställning kan locka kunder till ditt bord och hålla dem där, medan ett obekvämt arrangemang kommer förmodligen skicka din värdefulla kunder spridning till en annan leverantör.

Instruktioner

• Ta reda på vad din show kommer att ge för din monter och göra en lista över vad du behöver ta. Många visar ger bord och stolar, men inget annat. Tala med event organisatörer före tid så att du kan planera placeringen av din monter.

• Besluta om din tema för en uppvisning booth och håll dig till den. En enhetlig displayen visar mognad som konstnär; ett sammelsurium av olika teman gör du ser ut som en mångsysslare. Författare och smycken designer Rena Klingenberg tyder på att du kan välja högst tre färger och tre texturer för bildskärmen.

• Ta ett draperi för tabellen. Du kan lagra extra smycken och din Sparbössa under drapera, plus du kan sparka av dig skorna och koppla av när dagen blir för lång.

• Packa dina smycken effektivt. Om du har hundratals bitar till salu och du kastar dina smycken i bagageluckan och kör iväg, sannolikt du att sluta med en skrynkligt röra av halsband och armband i varje ruta. Antingen fästa smycket till bomull eller saker din lådor med extra bomull att hålla dina smycken untangled.

• Visa dina smycken som en butik eller boutique skulle. Bara för att du är utanför betyder att du kan få slarvig. Visa bitar i deras gåva lådor eller köpa örhängen och halsband visar att visa upp dina pjäser i 3-D. Du kan visa särskilt trevligt halsband på en smycken träd i centrum av bildskärmen.

• Visa inte alltför många bitar. Professor Sheena Lyengar av Columbia University publicerade nyligen en studie som visar att människor få omintetgörs av alltför många val. Hennes experiment köpte 30 procent av kunder står inför en liten visning av objekt något, medan endast 3 procent av kunder står inför en mycket större skärm slutade köpa produkten. Ge dina kunder några val och hålla ditt bord stilrena; Du kan alltid lägga ut fler bitar senare under dagen.

• Sätta speglar på displayen tabellen. Smycken är en mycket personlig köp för många kvinnor. de vill röra vid det, känna det och lägga det på. Gör dina kunder välja en bit utan att ha chansen att falla i kärlek med hur det ser ut på dem.