mynewspapers.net

Hur man visar retail hattar handskar & halsdukar

Hur man visar retail hattar handskar & halsdukar


Skapa en iögonfallande retail uppvisning av hattar, kan handskar och halsdukar locka potentiella kunder som söker utomhus kläder för kallt väder. Främja dina varor om bildskärmen är en fönster framför eller bosatt i butiken själv, en lyckad visning av vinter slitage kommer att samt att spänning och nyfikenhet för ditt företag. Med en måttlig mängd av förberedelser och planering, kan du designa och skapa din egen detaljhandel display för att visa upp ditt lager av hattar, handskar och halsdukar.

Instruktioner

Planera din Display

• Identifiera syftet med din display. Fråga dig själv vad är mest effektiva för din verksamhet. Vill du skapa ett skyltfönster eller designa en detaljhandel display inuti ditt företag? Även om båda typerna av bildskärmar används i ett försök för att locka kunder, erbjuder skyltfönster fler möjligheter till kreativitet. I butiken skärmar som ändpunkter, är enklare i syfte att sälja vinter ytterkläder. För en kvinnlig expo eller hantverksmässan, kan visar innehålla tabeller och duk väggar för en monter.

• Välj vilka varor du vill markera för bildskärmen. Det är i allmänhet mer effektivt att plocka ljusa och djärva bitar att funktionen i en detaljhandel display. Det kan vara svårare att fånga uppmärksamheten hos potentiella kunder när de markerade varor är intetsägande eller enkelt.

• Bestäm vilken sambandspunkten i retail displayen blir. Till exempel för att belysa sjalar i ett främre detaljhandeln skyltfönster, Häng en stor krans i mitten av fönstret. Wrap kransen med de ljusaste halsdukar i dina varor. Knyt hattar på kransen också. Använd tydliga fiskelina för att hänga ljust färgade vantar och handskar på varierande längder runt halsduken kransen. Komplettera de hängande vantar med snöflingor som hänger också på olika längder. Medan det vantar och snöflingor lägga till designelement i fönster fram, är avsett ändamål att stödja nyckel design artikeln av halsdukar. För en endcap uppvisning, placera varje objekt tillsammans som hänger alla halsdukar, att skapa en hatthyllan och handske hylla. Hänga en liten spegel så kunder kan se hur de ser ut i varan.

• Kontrollera om balans. När du skapar din detaljhandeln display, övervaka placering att säkerställa en känsla av balans upprätthålls i hela konstruktionen. Viktiga delar av balans inkluderar placering av de största, mörkaste artiklarna nära golvet eftersom de skapar en känsla av tyngd för en potentiell kund. När du grupperar merchandise objekt för visning, se till att grupperna är balanserade på placering i designen. För förekomster som en kvinnlig expo eller hantverksmässan, hålla balansen genom hängande i halsdukar och mössor och handskar på ett bord.