mynewspapers.net

Hur man visar Kina med ingen Kina skåp

Hur man visar Kina med ingen Kina skåp


Dina Kina är för vacker för att staplas på en hylla där ingen ser den. Föra den och Visa den. Oroa dig inte om du inte har (eller inte vill) en Kina skåp. Det finns många innovativa sätt att Visa Kina och göra det en del av din inredning. Kina mönster är verkligen en konstform, så sätta er på displayen.

Instruktioner

• Använd öppna hyllor av något slag. I ditt kök, bygga långa hyllor. Rada upp plattor mot väggen på baksidan av hyllan. Placera koppar och tefat framför några av plattorna. Boet skålar inför andra. Du kan också stå mindre tallrikar framför större. När du använder dina rätter, tvätta dem och sätta dem tillbaka, så din display kan vara ständigt förändras.

• Hänga en speciell uppsättning plattor på väggen. Samlar du blå-vita antika Kina? Kina målade med bilder av fåglar eller blommor? Rada upp din tallrik samling runt muren av ditt kök som en tapet gränsen, hängande varje platta med en individuell platta hängare. Eller hänga plattor i en båge över en dörröppning eller runt en bild. Om ditt kök skåp hängs upp så att topparna kan användas för visning, står använda plattan att visa upp en Kina samling där.

• Använd en Vägghållare eller gör din egen att hänga Kina vertikalt. En smal Vägghållare för visning av Kina gör en underbar utsmyckning uttalande. Detta är ett bra sätt att gruppera en serie tallrikar, eller en omaka samling av antika eller släktklenod Kina mönster. Du kan också hänga plattorna direkt på väggen med enskilda plattan galgar, med långa band underlag för att knyta dem tillsammans.

• Skapa en bordsskiva visning under en vacker lampa. Sätta ihop en tebjudning tablån, med en Kina te kopp tefat, Tekanna och sked. Lägga till en bok med poesi, en bild eller en liten vas med färska blommor.

• Plats plattan stafflier visar vart du vill särskilt iögonfallande. På en hylla (en bit av eleganta, lätta möbler med display hyllor), står en dekorativ platta på ett staffli, bland andra konstföremål.

• Skapa Piirtos med matchade Kina servering bitar. Använda olika storlekar på plattan står för att visa ett stort serveringsfat mot en vägg med en mindre tallrik, SOCKERSKÅL och GRÄDDKANNA, soppa terrin, täckt kompott eller tillbringare. Arrangera denna display på en enda hylla, lägga blommor eller grönska som önskas.