mynewspapers.net

Hur man visar hår bågar på en hantverksmässanHår bågar är populära med cheerleaders, unga flickor och vuxna för speciella tillfällen. Att göra hår bågar att sälja till en hantverksmässan kan vara en lukrativ endeavour. Bågar är lätt att göra och material som är billig. Hur visar du dessa hår bågar så att kunder enkelt kan bläddra genom de olika designerna? Det finns flera alternativ som fungerar bra för att sätta din bästa bitarna på displayen för andra att se.

Instruktioner

Vykort Display

• Köp egna vykort. Dessa kan köpas genom online-företag som Vista Print eller övernattning utskrifter och anpassas med ditt företagsnamn.

• Skär två slitsar i mitten av kortet med en X-acto kniv. Dessa slitsar gör att du kan placera en bild med Hårsnodd på kortet. Avräknas placeringen av skåran för bästa visning fördel av ditt kort.

• Slå ett hål i toppen av kortet med ett stort hål. Kortet kan sedan hängas på en liten krok bifogas en display rack, roterande display eller bricka.

Ovanlig visar

• Display bågar på små statyer. Till exempel, du kanske Linda en båge på ett gummiband runt huvudet av en liten nallebjörn staty, eller något mer klassisk som Venus di Milo.

• Lägga till bågar till barn-storlek dockor. Klä en söt docka med några av dina bågar kan hjälpa kunder se hur bågen kan se ut på ett barn.

• Skär ett tre till fyra tums bred grosgrain band ca två fot lång. Menyfliksområdet kan sedan hängas från en klädhängare eller spik. Hår bågar kan klippas ner längden på menyfliksområdet i något sätt behagar dig. Detta är den billigaste lösningen att Visa hår bågar.

• Skär slitsar i registerkort och Visa bågar med enkel vit eller färgad, icke-fodrade kort. Om du vill anpassa korten, skriva ut några etiketter med ditt företagsnamn och kontaktinformation och placera på baksidan av korten.