mynewspapers.net

Hur man visar hantverk på en hantverksmässan

Hur man visar hantverk på en hantverksmässan


Du gör din båt väl, och om det kan vara stickning, sömnad eller en av en rad andra populära hobbies, kan du prova på att sälja dina varor. Deltar i hantverk mässor är ett bra sätt att marknadsföra ditt hantverk. Gå på hantverk mässor för att observera hur andra leverantörer marknaden deras produkter är ett bra sätt att få idéer för att skapa din egen visar. Det kan finnas en hel del människor där ute att skapa samma typer av hantverk som du gör, men låt inte detta avskräcka dig. Det finns också massor av potentiella kunder och hur du visar din hantverk blir en viktig del av att locka köpare till din monter.

Instruktioner

• Förbereda sig väl för din första hantverksmässan. Besök några mässor som kund och iaktta de olika skärmarna. Notera de mest trafikerade bås och lära sig så mycket du kan om vad gör och inte fungerar bra. När du har bokat en monter, Läs reglerna och bekanta dig med layouten av arenan. Packa bilen noga, logiskt, så du kan, till exempel få någon display står ut på din bil först.

• Använd belysning och färg för bästa effekt. En fint upplyst display är alltid lockande. Se till att du vet om alla begränsningar eller bestämmelser om belysning innan mässan. Det är lätt, dessa dagar, köpa batteridrivna lampor som är effektiv och attraktiv. Använd en vanlig tillbaka droppe om du visar objekt som är ljust färgade. Bestäm i förväg om att gruppera objekt av samma färg tillsammans eller gå för kontrast.

• Överväga visar objekt på olika nivåer. Visar på nivåer Rita ögat.

• Använda rekvisita effektivt i din display. Du skulle till exempel kunna använda en vintage tårta bricka för att visa din tovade broscher. Vara uppfinningsrika i din användning av rekvisita. En vintage objekt kan göra din monter står ut och kan förbättra din display. Du kan till exempel Visa en gammal vacker klänning och accessoarer med smycken eller påsar.