mynewspapers.net

Hur man visar Family Tree bilder på väggen

Hur man visar Family Tree bilder på väggen


Istället för att dölja familj foton i ett album eller en låda på vinden, skapa ett släktträd väggen och visa dem. Det finns många variationer på ett släktträd foto vägg. Du kan skapa en väggmålning av ett träd på väggen och placera inramade Fotografier här och där på grenarna. Ett annat alternativ är att köpa antika ramar i olika storlekar och skapa ett collage av bilder. Vissa människor väljer att använda samma ram design och sätta de äldsta generationerna upptill och leden till senare generationer, med mindre bilder och foton på vägen.

Instruktioner

• Bestäm om du vill en tree väggmålning eller bara fotoramar på din vägg. Vissa människor hyra en professionell konstnär att måla en väggmålning eller måla den själva. Trädet fungerar som en bas med fotografier på olika grenar.

• Välj ett sätt att organisera fotoramar. När du bestämmer om det finns en väggmålning, måste du fatta beslut om hur man organiserar ramar.

• Välj bilder att Visa. Om du är som de flesta människor, äger du sannolikt mer foton än du kan eventuellt Visa. Välj dina favoriter för de familjemedlemmar som du vill ska visas.

• Har de fotografier som kopieras till de storlekar som du behöver för din bildskärm. Till exempel kan du välja att Visa 8x10s av dina morföräldrar, 5x7s av sina barn och plånbok storleken på din generation. Du kan också skapa displayen i omvänd ordning med moderna bilder större än vintage och kära.

• Rita varje bildruta på ark papper och klipp till storlek. Använda stencil spray skapa en klibbig baksida och placera varje papper ram där den verkliga bildrutan visas. När alla ramar är ordnade till din belåtenhet, placera en spik eller skruv (beroende på hur tung din ramar är) i varje papper ram.

• Ta bort pappret och placera bilden som går på den platsen på spik eller skruv. Upprepa med varje papper ram tills de riktiga ramarna är på plats.