mynewspapers.net

Hur man virka volanger

Hur man virka volanger


Lägga till en volang kant i en virkade projekt ger en söt, rynkad färdig kant till en filt, baby girl's blöja täcka eller klänning hem. Volanger är okomplicerat att virka. De gör ett virkade projekt ser ut som den har en extra bit av kärlek till den. Välj en kontrastfärg garn att virka din ruggig filt kanten så att den verkligen sticker ut.

Instruktioner

• Starta en foundation rad med enda virka stygn i slutet av varje rad runt fyra kanterna av din virkade filt. Välj en virknål som är en storlek större än den ursprungligen brukade virka filten. Vänd inte ditt arbete.

• Göra en kedja av fyra med hjälp av den ursprungliga storlek virknålen. Denna kedja 4 representerar en dubbel virka plus en en kedjesöm. Arbeta en dubbel virka en kedja 1 och en mer dubbel virka i samma utrymme som kedja 4.

• Arbeta en kedja 1 och 1 dubbel virka tre gånger i nästa stygn och i varje stygn runt. Tillsammans med en slipstitch i det tredje kedjan utrymmet av den ursprungliga kedjan 4 i början av rundan. Fäst. Väva i garn slutar att dölja.