mynewspapers.net

Hur man virka en Kippot

Hur man virka en Kippot


En kippot är en tunn kalott som är lätt rundad. Det är traditionellt bärs av uppmärksam judiska män hela tiden. Det finns tillfällen när både män och kvinnor bära kippot. En Handgjorda virka kippot görs med en enda virka sy. Storleken bestäms för varje individ av längden på hans knogar. Att göra en virkad kippot för en annan person är möjligt genom att veta knoge längden på den personen. Gör en enfärgade, Hemlagad virkade kippot i tre till fyra timmar.

Instruktioner

• Knyt en slip knut i virkad bomull ungefär 2 inches från slutet. Göra en slip Knut genom att korsa virka bomull och att göra en 1 1/2-tums loop ungefär 2 inches från slutet. Sätt tummen och pekfingret genom öglan och nypa virka bomull kopplad till bollen. Dra en lång bit virkad bomull genom öglan. Dra 2-tums svansen tätt för att bilda en knut. Justera slip Knut genom att dra en lång bit virka bomull.

• Kedja 2. Fyll en kedjesöm glidande öglan på virknålen upp axeln ca 1/4 tum. Linda den lång bit virka bomull över virknål. Dra en slinga på kroken genom öglan på axeln. En kedjesöm är klar.

• Virka 6 enda virka maskor i denna kedjesöm. Sätt spetsen på virknålen genom den övre öglan av understödja kedjar från kroken. I denna situation används den första kedjesöm. Linda den långa virka bomullen runt slutet av virknålen. Dra en slinga genom toppen av kedjesöm. Linda den långa virka bomullen runt slutet av virknålen. Dra igenom två öglor på virka krok axeln. Upprepa processen för sammanlagt 6 enda virkade stygn.

• Infoga en bröd slips runt den första enda virka sy i raden. Detta hjälper till att hålla antalet rader i ordning eftersom raderna inte sys ihop.

• Enda virka virkade två gånger i toppen av den enda 6 stygn för totalt 12 stygn. Flytta bröd slips och vira den runt den första maskan i den andra raden.

• Komplett 2 enda virkade stygn i den första maskan på andra raden; 1 enda virka i andra. Upprepa omväxlande 2 enda virkade maskor i 1 stygn och 1 enda virka i nästa för sammanlagt 18 maskor. Markera den första maskan i raden med bröd slips.

• Komplett 2 enda virkade stygn i den första maskan. Enda virka i de nästa 2 maskorna. Upprepa sekvensen runt cirkeln för 24 enda virkade stygn. Markera den första maskan i raden med bröd slips.

• Komplett 2 enda virkade stygn i den första maskan. Enda virka i de nästa 3 stygn. Upprepa denna sekvens tills den runda cirkeln är 3 knogarna wide ihopvikt i fjärdedelar. Vik kippot på håll regelbundet för att kontrollera framstegen. Kom ihåg att storleken på varje hatt beror på knoge spannet av individen.

• Enda virka i varje maska tills kippot är 4 knogarna wide ihopvikt i fjärdedelar. Vik kippot inkvarterar regelbundet för att kontrollera framstegen.

• Slip stitch de sista maskan till nästa enda virka sy. En slip stitch görs genom att sätta in spetsen på virknålen genom den nästa stygn. Linda den lång bit virkad bomull runt spetsen av kroken. Dra en slinga genom stygn och genom öglan på virknålen. Skär virka bomull ungefär 3 inches från slutet av virknålen. Linda den korta änden runt kroken. Dra garnet genom öglan slut. Dra hårt för att bilda en knut.

• Väva inledande och avslutande svans till stygn av den virkade kippot att dölja. Klipp av överskottet.