mynewspapers.net

Hur man virka en filt med en Stencil

Hur man virka en filt med en Stencil


Använda en stencil för att virka en filt är inte knepigt för den erfarna crocheter om du har rätt verktyg och tålamod. En stencil kan bli ett virkade motiv. Det är ett underbart sätt att införliva det i en handgjorda virkade filt att matcha en plantskola dekorerade gränsen.

Instruktioner

• Spåra din schablon till rutat papper att beskriva ett motiv. Tänk dig rutat papper rutorna representerar virka maskor. En ruta kan lika en virka sy eller mer, beroende på hur stor du vill att ditt motiv eller representation vara.

• Beräkna hur många virkade stygn du vill per square på rutat papper. Skriva en nyckel för att vägleda stygnen. Att göra många små motiv som virkade rutor att gå, justera mätaren genom att rita ett mindre motiv på rutat papper.

• Studie virka mönster böcker på hantverksbutiker eller ditt lokala bibliotek för förslag och idéer för att göra din motif(s) mer obesvärad.

• Skriv ner en grovskiss virka mönster medan blick på motivet på rutat papper och använder guiden stygn.

• Virka ett prov motiv. Slita ut allt som inte ser exakt från början så att du inte slösar tid och ansträngning. När du har ett virkade motiv som ser ut exakt, införliva det i din filt.