mynewspapers.net

Hur man virka en ängel julgran topper

Hur man virka en ängel julgran topper


Handgjorda julprydnader och dekorationer finns i alla varianter. Om du kan virka, kan du sätta dina kunskaper på ett bra sätt och gör en ängel julgran topper. Gör din topper ur bomullsgarn eller virka tråd och doppa den i flytande stärkelse för att hålla sin form och hålla koll på trädet.

Instruktioner

• Välj ditt material. Om du använder virka bomullstråd, du kommer att behöva använda en liten stål virknål (ca storlek C), och din ängel kommer att vara små. för en större ängel, Använd en H krok och kamgarn vikt bomull garn.

• Virka huvudet. Göra två kedjesömmarna, och sedan göra fem enda virkade stygn i den andra kedjan. tillsammans med en slip stitch att bilda en cirkel. Kedja en och göra två enda virka maskor i varje maska runt den andra omgången; omgångar arbeta tre, fyra och fem, en enda virkad maska i varje maska runt. För runda virka sex, enda ihop två maskor runt så att du kan få tillbaka ner till fem stygn.

• Virka kroppen. Virka jämnt runt två omgångar och sedan öka genom att göra två enda virka maskor i varje maska runt. Alternativa ett mönster av att göra en runda även stygn och en omgång av öka maskor tills konen av ängelns kropp når önskad storlek. Avsluta och väva i din slutar med en stor-eye trubbig nål.

• Lägga till vingar till ängelns tillbaka. Virka en triangel genom att göra två kedjesömmarna, med en enda virka i understödja kedjar. Kedja en vända och göra två enda virknålar i nästa rad. För rad tre, göra två enda virknålar i första och sista maskorna av ro och en enda virka i varje centrum två stygn. Upprepa detta för rad fyra, att göra två stygn i den första och sista maskan, och sedan göra ett stygn i varje centrum fyra stygn. Fäst upp och upprepa för den andra flygeln. Sy vingar till ängelns tillbaka med en stor-eye trubbig nål.

• Doppa hela ängeln till flytande stärkelse, pressa ut överskottet och låt den torka. Placera ängelns kropp över en styrofoam crafting kon eller en plastflaska att hjälpa henne hålla sin form när hon torkar. När hon är helt torr, kommer att hennes kropp vara hård så hon kan hålla sin plats på trädet.